SMARTFONI

Netko već koristi Google Pixel 4? Googleov novi telefon 'snimljen u divljini'

17.06.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Prošlog tjedna svjedočili smo Googleovom službenoj najavi telefona koji je trebao biti otkriven tek u listopadu, no čini se iznenađenjima očito nije kraj

9to5Google nedavno je objavio slike nadolazećeg Pixela 4 i to u rukama svakodnevnih korisnika. Prve slike, prema izvoru, stižu iz Londona gdje je Google predstavio proizvod tijekom tajne prezentacije i da - uređaj, kao što smo i pretpostavili, ima kockasti okvir u kojem se nalaze kamere.

Osoba koja je snimila uređaj bacila je pogled i na prednji dio smartfona koji navodno nije imao izrez nego 'čelo' s dvije ugrađene kamere.

Prema svemu sudeći, uređaj podsjeća na dosadašnje Pixele, ima rupu za samom vrhu uređaja koja vjerojatno služi kao drugi mikrofon (značajka koju brojni telefoni koriste za poništavanje vanjske buke).

Fotografija je stigla čak četiri mjeseca prije očekivanog izlaska Pixela 4. Google je ovo pokušao poreći na brzinu osmišljenom 'najavom' - no čini se da telefon u rukama korisnika nije bio dio izvornog plana.

PREPOZNAJETE LI IH?

Sedam znakova upozorenja da je vrijeme za novi Android smartfon

Pogledaj galeriju

Rani dolazak?

Premda bi se lako dalo zaključiti da će zbog svega ovoga telefon na tržište doći ranije, Verizon je i dalje uvjeren da ćemo Pixel 4 službeno dočekati tek u listopadu. Jedino što možemo napraviti je - čekati.