POVEĆANJE KAPACITETA

Microsoft Teams uskoro će moći podržati online sastanke s do tisuću osoba

04.11.2020 u 10:28

Bionic
Reading

Broj se čini ogroman, ali u Microsoftu se vjerojatno pokušavaju pripremiti za svijet u kojem će ne samo sastanci online biti normalna svakodnevna pojava već i rad online kao takav

U Microsoftu planiraju povećati kapacitet svog alata za suradnju i videokonferencije online na čak tisuću osoba. Najavili su to u sklopu Microsoft 365 Roadmapa, putem kojeg iz te tvrtke obavještavaju korisnike o planovima za servise koje imaju u ponudi.

Zasad nije dostupno više pojedinosti o tome kako to namjeravaju ostvariti, ali čini se kako nećemo morati dugo čekati na njih. Naime, ta bi značajka trebala postati dostupnom do prosinca 2020.

Nije prvi put kako stiže najava tolikog povećanja kapaciteta. Kad su u Microsoftu najavili ograničenje od 20 tisuća sudionika bili su napomenuli kako će interaktivni sastanci moći okupiti do tisuću sudionika, piše Make Use Of.

Broj se čini ogroman (što i jest), ali u Microsoftu se vjerojatno pokušavaju pripremiti za svijet u kojem će ne samo sastanci online biti normalna svakodnevna pojava već i rad online kao takav, bez obzira kad i kako će kriza oko pandemije koronavirusa biti okončana.