GEJMING

Kultni Need for Speed: Hot Pursuit dobiva reizdanje

06.10.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Igra bi trebala sletjeti na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, a datum izlaska je već idući mjesec

Need for Speed: Hot Pursuit će dobiti reizdanje i to na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One i to prije nego što se itko nadao. Igra na spomenute platforme dolazi 6. studenog, dok će na prijenosni Nintendo Switch stići 13. studenog.

Izvorna verzija utrke među policajcima i lopovima izašla je 2010., a glavna stvar koju možete vidjeti u novom foršpanu su revampani vizuali koji idu rukom pod ruku s jačim hardverom kojim danas gejmeri diljem svijeta raspolažu. Igra također podržava igru za više igrača na različitim platformama, što znači da će prijatelj koji ima Switch moći igrati s prijateljem koji ima PC.

Izvor: Društvene mreže / Autor: EA

Novi NFS dolazi sa svim DLC-ima koji su izašli u izvornoj igri, kao i poboljšanim foto modom i novih dostignućima. Zavisno o platformi koju koristite, moći ćete uživati u raznim rezolucijama, pa čak i 4K. na PS4, Xboxu One i Switchu igra radi u 30 fps u rezoluciji 1080p, dok PS4 Pro i Xbox One X imaju izbor između 1080p 60 fps i 4K 30 fps. Na PC-ju, naravno, igrači mogu igrati u 4K na 60 fps.

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered su napravili Criterion i Stellar Entertainment koji su radili na Burnout Paradise Remastered iz 2018. Igra će na PS4, Xbox One i Switchu koštati 39.99 eura, dok će na Steamu i Originu biti dostupna po nižoj cijeni od 29.99 eura.