nova suradnja

Igrate World of Warcraft? Mila Kunis je osigurala to da možete pomoći Ukrajini

26.07.2023 u 13:52

Bionic
Reading

Blizzard Entertainment i njihova masovna online igra za više igrača World of Warcraft pohvalili su se suradnjom s glumicom i producenticom rođenom u Ukrajini Milom Kunis te organizacijom BlueCheck Ukraine

BlueCheck Ukraine, organizacija koju je 2022. osnovao glumac i aktivist Liev Schreiber, identificira, provjerava i ubrzava hitnu financijsku potporu ukrajinskim nevladinim organizacijama i inicijativama za pomoć koje omogućuju spašavanje života i druge humanitarne aktivnosti nakon ruske invazije na Ukrajinu.

Kao podršku njihovim naporima, Blizzard Entertainment ostvario je suradnju s Milom Kunis u obliku Pet Pack dodatka za World of Warcraft. Od 25. srpnja do 29. kolovoza igrači se mogu prijaviti u World of Warcraft ili otići u trgovinu Battle.net kako bi kupili ekskluzivan paket za kućne ljubimce za Ukrajinu po cijeni od 20 dolara, a sav prihod ide za financiranje rada BlueChecka u pružanju podrške žrtvama rata.

‘Narod Ukrajine je u očajničkoj potrebi i BlueCheck čini nevjerojatan posao u brzom pružanju resursa lokalnim skupinama, uključujući medicinsku pomoć, humanitarnu pomoć i sve između’, izjavila je Kunis, a donosi sknr.net.

‘Otkako je rat u Ukrajini počeo prije više od godinu dana, potreba za humanitarnom pomoći i podrškom je neumoljiva. BlueCheck izravno podupire provjerene nevladine organizacije koje obavljaju posao tamo gdje je to potrebno, a mi smo zahvalni zajednici World of Warcrafta što nam pomaže da im pomognemo’, rekao je Schreiber, suosnivač BlueChecka.

‘World of Warcraft je globalna zajednica puna igrača koji podržavaju jedni druge kako u igri, tako i izvan nje – ovo je naša prilika da učinimo nešto što će napraviti razliku’, rekla je izvršna producentica World of Warcrafta Holly Longdale.

  • +8
Mila Kunis i Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: Scott Kirkland / Shutterstock Editorial / Profimedia

‘Zahvaljujući našim velikodušnim igračima, naš dobrotvorni program za kućne ljubimce prikupio je milijune dolara tijekom godina za pomoć onima kojima je ona potrebna, a žrtve rata u Ukrajini trebaju našu pomoć upravo sada. Znam da će naša nevjerojatna zajednica igrača pojačati i voditi svoje ljubimce oko Azerotha s ponosom, znajući da njihova donacija ide spašavanju života’, dodala je Longdale.

Paket kućnih ljubimaca za Ukrajinu uključuje dva ljubimca koji odgovaraju bojama ukrajinske zastave:

  • Sunny – ljubimac zlatni retriver za likove iz World of Warcrafta
  • Flurky – kućni ljubimac murloc koji drži suncokret (nacionalni cvijet Ukrajine) za likove iz World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classica.

Tijekom trajanja programa Pet Pack za Ukrajinu, igrači također mogu odlučiti donirati iznos po svom izboru organizaciji BlueCheck Ukraine prilikom naplate putem Battle.neta dok kupuju digitalni World of Warcraft; ovo je opcijska donacija za igrače koji žele podržati ovu inicijativu bez kupnje Pet paketa za Ukrajinu.

Za više informacija o BlueCheck Ukraine posjetite BlueCheck.in.