TheTouch Locket

[FOTO/VIDEO] Ovaj neobičan privjesak sačuvat će za sve vijeke vjekova otkucaje srca vaše voljene osobe

03.02.2023 u 13:58

Bionic
Reading

TheTouch Locket neobičan je gadget koji će vam omogućiti da vidite i osjetite, kao i da zauvijek sačuvate otkucaje srca vašeg partnera, člana obitelji ili čak kućnog ljubimca

TheTouch Locket je odličan za svakoga za koga je otkucaj srca voljene osobe poseban. Locket ima fizički povratni motor koji omogućuje da doslovno osjetite otkucaje srca, a sadrži i LED indikator u obliku nesavršenog srca, a na kojem možete i vidjeti otkucaje snimljenog srca.

Štoviše, možete snimiti vlastiti otkucaj srca i učitati ga u TheTouch Locket te pokloniti voljenoj osobi.

  • +15
TheTouch Locket Izvor: Licencirane fotografije / Autor: TheTouch Locket

Otkucaji srca na uređaj se prenose pomoću pametnog telefona i pripadajuće aplikacije Feel. Za snimanje otkucaja srca dovoljno je staviti prst na kameru telefona, a algoritam aplikacije Feel zabilježit će otkucaje srca iz protoka krvi u prstu, nakon čega se otkucaji srca mogu prenijeti na TheTouch Locket. Otkucaj srca se neće izgubiti ako se baterija isprazni, a u slučaju gubitka medaljona, otkucaj srca se može vratiti iz oblaka.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: TheTouch Locket

TheTouch Locket je, kako navode tvorci ovog neobičnog privjeska, bezvremenski pametni nakit jer ima izmjenjivu bateriju pa tako može za sve vijeke vjekova sačuvati pojedini snimak otkucaja srca.

TheTouch Lockets medaljoni dolaze u 3 verzije, od nehrđajućeg čelika s kristalnim staklom čija cijena počinje od 199,00 USD i to u SkySilver ili JetBlack bojama, kao pozlaćeni medaljon s kristalnim staklom, s početnom cijenom od 299 USD te u obliku uređaja punog zlata ukrašenog safirnim kristalom, a za što je potrebno izdvojiti od 1.290,00 dolara naviše.

Samo za informaciju, TheTouch Lockets je predstavljen u Limited verziji od 100 komada putem www.thetouchx.com.