Family Hub Plus

Samsung je u svoj najnoviji hladnjak upakirao i 32-inčni zaslon osjetljiv na dodir

29.12.2022 u 15:39

Bionic
Reading

Ususret najvećem sajmu potrošačke elektronike CES 2023 na svijetu južnokorejski div Samsung pokazao je svoj najnoviji gadget u kategoriji hladnjaka

Uoči sajma potrošačke elektronike CES 2023, koji se sljedeći tjedan održava u Las Vegasu, Samsung je predstavio svoj najnoviji hladnjak obitelji Bespoke Family Hub. Sadrži ogroman zaslon osjetljiv na dodir od 32 inča koji se može koristiti za gledanje videa, upravljanje pametnim kućnim uređajima kompatibilnim sa SmartThings, postavljanje ljepljivih bilješki, gledanje recepata ili pregledavanje obiteljskih fotografija.

Bespoke Refrigerator Family Hub Plus bit će predstavljen na Samsungovom štandu CES 2023 u Las Vegasu, od 5. siječnja 2023. U usporedbi s prethodnom generacijom hladnjaka, koji je imao zaslon od 21,5 inča, zaslon novog modela je više nego dvostruko veći. Korisnicima je omogućeno gledati više od 190 kanala u SAD-u ili oko 80 kanala u Južnoj Koreji putem aplikacije Samsung TV Plus, a TV program moguće je gledati u načinu slike u slici.

Spomenute televizijske programe nije moguće gledati na našim prostorima, no ako se dokopate ovog hladnjaka bez problema na njegovom zaslonu možete uživati u YouTube, TikTok ili filmićima nekog drugog servisa, možete na njemu prikazivati niz fotografija, naravno povežete li ga s Google Fotografijama, te štošta drugo.

Više detalja o Samsungovom novom hladnjaku bit će dostupno na sajmu CES 2023.