novi poslovi

Administratori, developeri, inženjeri, programeri... Ovo su poslovne prilike za vas

01.06.2020 u 14:55

Bionic
Reading

Tragate za poslom? Pogledajte što se ovaj tjedan nudi na portalu MojPosao

Počeo je rad na sljedećoj generaciji uspješne platforme Immowelt.de! Ako želiš stvoriti nešto sjajno i uložiti svoje iskustvo i energiju u novi svijet nekretnina, prijavi se na oglas za radno mjesto - Mid / Senior software tester with a focus on test automation (m/ž) u tvrtki Digitalni klik. Traže motivirane, iskusne i talentirane zaposlenike koji vjeruju u mogućnosti Cloud Computinga, osiguranja kvalitete i sjajnih aplikacija. Javi im se do 5. lipnja.

Eidos.hr dio je Gruppo Euris, velike informatičke tvrtke specijalizirane za dizajn i razvoj softverskih rješenja i zahtjevnih projekata za velike klijente na nekoliko tržišta. Zbog rasta opsega posla, tvrtka je u potrazi za .NET/Java/Frontend programerom (m/ž). Novom kolegi nude priliku za osobni rast, interne treninge, odličnu radnu atmosferu s puno zabave te konkurentnu plaću. Ako su te zainteresirali, pošalji im svoj životopis do 06. lipnja.

HROK je tvrtka koju je 2004. osnovalo 20 banaka u Republici Hrvatskoj. Pozivaju te da prijavom na radno mjesto - Administrator baze podataka (m/ž) postaneš dio malog ali visoko motiviranog tima koji pruža uslugu informatičkog servisa ključnim kreditnim/financijskim institucijama u Republici Hrvatskoj. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s iskustvom u administraciji Oracle baze podataka i RHEL/CentOS operacijskim sustavima. Rok za prijavu ističe 10. lipnja.

ENEA Software je Švedska globalna tvrtka s više od 50 godina iskustva u stvaranju komunikacijskih proizvoda, koja razvijanjem softverskih temelja želi kreirati povezanije društvo. Više od 3 milijarde ljudi širom svijeta već koristi njihovu tehnologiju u svom svakodnevnom životu. Trenutno traže djelatnika za poziciju Test and Validation Engineer (m/ž). Potrebno je imati 2 godine iskustva i tečno pričati engleski jezik, a ostale pogodnosti i uvjete pogledaj na oglasu koji je aktivan do 6. lipnja.

Tvrtka ExtensionEngine iz Splita bavi se oblikovanjem 'budućnosti učenja', a svoju vrijednost je potvrdila izradom platformi za učenje za poznate svjetske kompanije i institucije kao što su Harvard, MIT i Johnson&Johnson. Tvrtka zapošljava Full-stack JavaScript Developera (m/ž) kojem su spremni ponuditi fleksibilno radno vrijeme uz mogućnost rada od kuće, 25 dana godišnjeg odmora, godišnje bonuse i kompetitivnu plaću. Za više detalja, javi im se do 26. lipnja.