moj posao

Samo nekoliko klikova dijeli vas od novog posla, evo što se nudi

17.07.2023 u 13:13

Bionic
Reading

U suradnji sa stranicom Moj posao i ovog tjedna vam donosimo nekoliko otvorenih pozicija kod atraktivnih poslodavaca

KING ICT, jedna od vodećih ICT tvrtki u Hrvatskoj koja posluje na regionalnim i međunarodnim tržištima, traga za pojačanjem na poziciji: Voditelj implementacije digitalnih rješenja (m/ž). Zašto su oni pravi odabir za tebe? Krenimo redom! Kontinuirano nude stručna usavršavanja, brinu jedni o drugima, poštuju tvoje vrijeme, razumiju važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog života, omogućuju klizno radno vrijeme i povremeni rad od kuće. Javi im se najkasnije do 30. srpnja.

RBA je dio snažne međunarodne financijske grupacije te je u 100 postotnom vlasništvu Raiffeisen Bank International AG-a iz Beča. Trenutno zapošljavaju na poziciji: IT business analyst (m/ž). Zauzvrat ti nude agilno radno okruženje, brojne prilike za učenje i stjecanje novih znanja i vještina, rad na zanimljivim projektima, korištenje suvremenih tehnologija te odlične kolege. Svoj životopis im pošalji najkasnije do 24. srpnja i postani dijelom RBA tima!

Tek započinješ svoj profesionalni put ili ovog ljeta razmišljaš o promjeni posla? Odlično! Iz tvrtke Gavrilović te pozivaju da im se pridružiš na radnom mjestu: Stručni suradnik za BI (m/ž). Nude ti rad u uspješnoj kompaniji, prepoznatljivog brenda i snažne tržišne pozicije, strukturirano uvođenje u posao, dodatna usavršavanja i edukacije prema zahtjevima radnog mjesta, uskrnicu, božićnicu, regres i dar za dijete te odlične uvjete rada. Prijave primaju do 21. srpnja.

Ingemark, agencija za razvoj softvera po narudžbi kojoj vjeruju neke od najvećih tvrtki u jugoistočnoj Europi, kao i brojne tvrtke iz zapadne Europe, Bliskog istoka i SAD-a, zapošljava na pozicijama: DevSecOps Engineer (m/ž) i Senior Java Developer (m/ž). Nude ti budžet za edukacije, mogućnost zaokreta u karijeri, fleksibilne uvjete rada, naknadu za ručak, prigodne bonuse i fantastične kolege. Prijave primaju do 10. kolovoza.