ADDIKO CHAT BANKING

Addiko banka: Šaljite i primajte novac preko Vibera

  • Autor: D. J.
  • Zadnja izmjena 12.09.2017 13:52
  • Objavljeno 12.09.2017 u 13:46
Momchil Elenkov, Viber

Momchil Elenkov, Viber

Izvor: Promo fotografije / Autor: Addiko

Addiko banka je postala prva banka u Hrvatskoj i među prvim bankama na svijetu koje su uvele mogućnost plaćanja putem servisa za čavrljanje - Viber

S 'Addiko Chat Bankingom' banka je klijentima omogućila ne samo izravnu komunikaciju s bankom već im je osigurala i jedinstvenu uslugu plaćanja, putem jedne od globalno najpopularnijih komunikacijskih platformi, stoji u priopćenju.

'Digitalizacija iz temelja mijenja financijske institucije i zahtijeva strukturne promjene u bankarstvu. Današnji klijenti traže moderne, brže, praktičnije i dostupnije usluge koje će im olakšati svakodnevno bavljenje financijama. Banke zato moraju djelovati i moramo svoje usluge unaprijediti i prilagoditi ih potrebama i očekivanjima klijenata. 'Addiko Chat Banking' čini upravo to, omogućava našim klijentima da na učinkovit i jednostavan način šalju i primaju novac. Ponosan sam što kroz suradnju s globalnim brendom poput Vibera uvodimo inovaciju koja modernizira bankarsko poslovanje i financijske transakcije. Ipak, najvažnije je što smo s 'Addiko Chat Banking-om' stvorili dodanu vrijednost za naše klijente', istaknuo je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Banka.

M.Elenkov, Viber/M.Zizek, Addiko/S.Novaković, Addiko

M.Elenkov, Viber/M.Zizek, Addiko/S.Novaković, Addiko

Izvor: Promo fotografije / Autor: Addiko

Aktiviranje 'Addiko Chat Bankinga' odvija se putem Addiko EBank usluge, bez plaćanja dodatne naknade. Dnevni limit transakcija je 1.250 HRK, a plaćanja se mogu izvršiti prema fizičkim i pravnim osobama. Pritom primatelji prenesenih sredstava ne moraju imati instaliran 'Addiko Chat Banking', niti uopće račun u Addiko banci budući da se uplate odvijaju po istom načelu kao i ostale transakcije internetskog bankarstva. Svako plaćanje putem 'Addiko Chat Bankinga' autorizirano je PIN-om. Za interne prijenose između računa korisnika ne postoji dnevni limit.

Addiko Chat Banking

Izvor: Promo fotografije / Autor: Addiko

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi