ŠOU U ZAGREBAČKOJ ARENI

Vujović van kontrole; evo što je napravio nakon kontroverzne sudačke odluke

15.01.2018 u 21:10

Bionic
Reading

Slovenija je u neviđenoj završnici ostala bez pobjede protiv Njemačke (25:25), a sa posljednjom sudačkom odlukom teško se pomirio Veselin Vujović koji je na svoj način protestirao

Slovenski izbornik kritizirao je suđenje u utakmici protiv Makedonije, a poslije susreta s Njemačkom kiptio je od bijesa zbog načina na koji je njegova reprezentacija ostala bez dva boda.

Podsjećamo, Slovenci su preko Janca u zadnjim sekundama stigli do vodstva 25:24, a Nijemci su pokušali izvesti brzi centar u čemu ih je skakanjem u krugu na centru spriječavao Blagotinšek.

  • +18
Slovenija - Njemačka, 2. kolo Eura 2018. Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Suci su desetak minuta pregledavali snimku, priznali gol Slovencima (sumnjalo se na prijestup), ali i pokazali crveni karton slovenskom rukometašu koji je ometao suparnika što je automatski značilo da Nijemci imaju sedmerac.

Vujović je u svojem stilu pobijesnio, sigurno je svašta rekao sucima, a u jednom trenutku je stao na gol prije izvđenja sedmerca. Ipak se maknuo, a Reichmann je postavio konačnih 25:25.

Veselin Vujović protestira odlaskom na gol protiv njemačke

Odmah je procurila i snimka Vujovićevog odlaska na gol koji ni tijekom utakmice nije bio zadovoljan kako su pravdu dijelili Litavci Mazeika i Gatelis, jer su u 60 minuta osam puta isključili Slovence, a samo tri puta njemačke igrače.

Slovenija - Njemačka 25:25, sama završnica