SVE NAOPAKO

Sad još i ova sramota! Euro u Hrvatskoj se za Srbiju pretvorio u 'noćnu moru'

15.01.2018 u 16:12

Bionic
Reading

Srpskoj rukometnoj reprezentaciji Euro u Hrvatskoj neće ostati u lijepom sjećanju, barem kako sada stvari stoje, iako im je još ostala jedna prilika za popravak...

'Orlovi' su u prva dva kola upisali dva poraza. Prvo ih je razbila Hrvatska 32:22, a zatim su lekciju dobili i od Švedske (30:25). Srpska javnost je s pravom razočarana, mediji su uzeli na 'zub' igrače i izbornika zbog bezidejnih predstava, a atmosferu je dodatno pokvario sukob unutar reprezentacije.

Njihovi mediji iskopali su priču prema kojoj je došlo do verbalnog obračuna izneđu izbornika Srbije Jovice Cvetkovića te potpredsjednika RSS Dragana Škrbića. Incident se skoro prevorio u tučnjavu, ali su fizički kontakt između njih dvojice spriječili ostali članovi reprezentacije.

  • +12
EP u rukometu, skupina A, 2. kolo, Srbija - Švedska Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Cvetkovića su iživcirale stalne kritike Škrbića (posebno nakon poraza od Hrvatske), a sve je kulminiralo poslije novog posrtaja sa Šveđanima.

Srpski mediji pišu kako je poslije ratoborne nedjelje, ponedjeljak ujutro donio pomirenje, ali svima je ostao 'gorak okus u ustima', jer je sramota da je do toga uopće došlo.

I tako Srbija neće po dobrome pamtiti Euro u Hrvatskoj, jer će najvjerojatnije nakon prve faze po skupinama kući osim ako ne pobijedi Island najmanje sa četiri gola razlike, no kako igra to uopće ne izgleda kao moguća opcija.

  • +19
Rukometni Euro 2018., Hrvatska - Srbija Izvor: Reuters / Autor: MARKO DJURICA