DAN KAD JE TATA...

Na ovakve izjave ni Stipe Miočić ne može ostati 'hladan'; izazivač pronašao strašan motiv!

22.02.2018 u 21:40

Bionic
Reading

Daniel Cormier priprema se za nešto što smatra svojim najvećim danom u borilačkoj karijeri i prilikom za ulazak u povijest. Riječ je naravno o UFC 226 borbi protiv Stipe Miočića

Prvi je puta to u povijesti najveće svjetske MMA promocije da će se međusobno boriti aktualni prvak teške i poluteške kategorije te zapravo tek treći put uopće da su odjednom sučeljena dva prvaka. I Cormier zna što bi značila pobjeda i situacija u kojoj odjednom drži dva najvrjednija pojasa svjetskog MMA.

'To je svakako najveća borba mog života. Najveća borba u kojoj sam ikad bio, a igrao sam glavne uloge u nekim od najvećih borbi u UFC povijesti. Gledajte, bio sam na UFC 182, bio sam veliki dio UFC 200, trebao sam ga predvoditi, a onda sam predvodio UFC 214. Sretan sam i ponosan što sam mogao biti dio povijesti ovog sporta', prokomentirao je, a prenosi Fight Site.

On je sam rekao kako će njegova karijera trajati još godinu dana te da za to vrijeme namjerava odraditi dvije ili tri borbe. I to je zapravo jedan od glavnih razloga zašto je prihvatio ovaj izazov. Svakako ima priliku otići kao prvi u povijesti koji je napravio tako nešto i to mu je zapravo najveća motivacija. Ostaviti tako nešto iza svog imena, ostaviti tako nešto svojoj obitelji.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ne dolaziš često u ovakve prilike, one su zapravo rijetkost, prilika za napraviti nešto nevjerojatno veliko, nešto povijesno. Imam priliku postići nešto što će zauvijek ostati iza mene kada odlučim prestati s ovim. Moja djeca će uvijek moći pogledati unazad, spomenuti 7. srpnja 2018. i reći kako je njihov tata tog dana napisao povijest. To je dan kada je naš tata svoj ime zauvijek upisao u kamen', pričao je Cormier koji je tako najjači motiv pronašao u djeci za koju želi da ga zapamte po toj borbi.

'Zbog toga je ovo toliko velika prilike i zbog takvih stvari se bavimo ovim sportom. Zato sam i rekao svojim trenerima i timskim kolegima kad je došla ponuda, idemo pokušati biti veliki', zaključio je.

Najbolje od Daniela Cormiera Izvor: Društvene mreže