bez imalo milosti

Strahoviti nokaut srebrnog olimpijca digao UFC na noge!

11.02.2018 u 09:28

Bionic
Reading

Yoel Romero u Perthu je ove subote silovitim nokautom dovršio Lukea Rockholda i tako došao na korak od osvajanja titule prvaka srednje kategorije...

Kubanski 40-godišnji bivši hrvač može se pohvaliti srebrnom olimpijskom medaljom iz Sydneyja te zlatom na hrvačkom SP-u u Ankari godinu prije, a jednako je impresivan otkad se prebacio na mješovitu borbu.

  • +25
Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor

Yoel Romero zasad je doživio tek dva poraza u karijeri, od toga posljednji u borbi za privremenu titulu u srednjoj kategoriji protiv Roberta Whittakera u srpnju prošle godine.

Ove subote u Perthu su se za titulu trebali boriti Whittaker i Rockhold, ali aktualni prvak je otkazao nastup zbog bolesti i Romero je uskočio i upisao impresivnu pobjedu.

Protivnika je nokautirao silovitim nokautom u trećoj rundi u glavnoj borbi večeri, kojim je zasjenio sve ostalo na UFC 221 priredbi.

Ipak, pobjeda Romera ima na sebi i mrlju jer je uoči nje pao na vagi, no protivnik je svejedno pristao boriti se. Unatoč tome, Dana White najavio je kako će Romero u sljedećoj borbi dobiti priliku jurišati na titulu protiv oporavljenog Whittakera, jer u UFC-u se očito padovi na vaganju borcima pretjerano ne zamjeraju, koliko god bili nepošteni...