NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA

Prepoznajete li je? Ivana Banfić se prisjetila mladosti i pokazala kako je izgledala kao tinejdžerica

25.01.2021 u 14:47

Bionic
Reading

Nekadašnja vladarica dance scene nedavno je proživjela traumu kad je središnju Hrvatsku pogodio razoran potres budući da živi blizu epicentra. Ivana Banfić pronalazi načine kako da sebe i svoje najmiije izvuče iz crnih misli i straha, pa je ovih dana izvukla stare albume u kojima pronalazi zanimljive fotografije

Fanovima na društvenoj mreži pokazala je crno-bijeli prikaz iz osamdesetih, točnije kad je imala 15 godine. Svoje sljedbenike Ivana Banfić je pitala mogu li je prepoznati na fotografiji na kojoj pozira s dvije prijateljice.

  • +3
Ivana Banfić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

'Prvi srednje, nas tri frendice, nerazdvojne, mlade i slobodne, čitav svemir je naš, živimo u trenutku, ne znamo niti se to pitamo, što nas sve u životu čeka... Pogodi gdje sam', opisala je fotografiju. Oni su, naravno brzo pogodili da je ona prva zdesna što im je Ivana i potvrdila. Podsjetimo, počela se baviti glazbom još u djetinjstvu. Već s 14 godina počela je pjevati back vokale za poznate hrvatske pjevače. Otisnula se u samostalnu pjevačku karijeru, a dan danas njezini fanovi pjevaju pjesme iz tog razdoblja.

Mnogima je poznato kako se dance zvijezda devedesetih posljednjih godina manje bavila glazbom. Prošle godine je objavila autobiografiju u kojoj je sasvim otvoreno progovorila o brojnim stvarima iz privatnog života. Priznala je da je tijekom pisanja svog štiva više puta grcala u suzama.