ne posustaje

Nakon traume i potresa Ivanu Banfić ne napušta optimizam, nosi majicu s pozitivnom porukom i diže moral sebi i drugima

19.01.2021 u 11:06

Bionic
Reading

Naša pjevačica pretrpjela je strah i doživjela šok 29. prosinca, kad je razoran potres pogodio središnju Hrvatsku, jer joj je oštećena kuća koja se nalazi tri kilometra od epicentra potresa. Na društvenoj mreži ubrzo je priznala da danima nakon toga nije mogla spavati, no sada spava u njoj, a kako je izjavila - trudi se biti u sadašnjem trenutku

Ivana Banfić nedavno je rekla da još nije vrijeme za velike popravke na njezinoj kući jer tlo još uvijek podrhtava, a da negativne emocije uklanja meditacijom i stvaranjem ljepših slika i misli u glavi. Pjevačica koja ima diplomu psihologa i psihoterapeuta poručila je da emocije ne treba potiskivati, nego ih treba izgovoriti te da ljudi trebaju jedni drugima biti podrška u tome.

  • +3
Ivana Banfić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Nekadašnja dance zvijezda devedesetih svoje obožavatelje na Instagramu, a i sebe samu hrabri fotografijom koja nosi poruku 'Hrabre sreća prati', odnosno natpisom koji ima na ljetnoj majici, ali i riječima da je 'super žena i da ne treba plakati'.

Pjevačica je među ostalim rekla da se ne treba prisjećati trenutka potresa i stradanja jer tako imunitet slabi i postaje se podložniji bolestima. Ona je, kazala je, zahvalna na tom teškom iskustvu jer je iz njega puno naučila. Jedna od terapija koja joj pomaže da izliječi psihičke boli je druženje sa životinjama.