glzabenica velikog srca

Apel Ivane Banfić za obitelj koja je ostala bez doma: 'Hitno tražim jednu kampicu'

05.01.2021 u 08:42

Bionic
Reading

Još uvijek se zbraja šteta nastala zbog razornog potresa koji je u utorak pogodio područje središnje Hrvatske, pronalazi se smještaji za one koji su u nekoliko sekundi užasa izgubili sve. Na tešku situaciju nije imuna ni pjevačica koja je putem svog Facebook profila zamolila da se pomogne jednoj takvoj obitelji koja se nalazi u šatoru

'Dragi svi, hitno tražim jednu kampicu za obitelj koja je bez doma sa područja pogođenih potresom. Za sada su u šatoru, hladno im je.. Molim vas da mi se javite u inbox ili na 0914434455.. podijelite dalje', napisala je Ivana Banfić koja je prošlog utoraka u trenutku potresa jačine 6.2 po Richteru bila 3 kilometra od epicentra budući da već neko vrijeme sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom živi u mjestu Stara Drenčina.

Glazbenica i vlasnica pjevačke škole je opisala kako se osjeća i kakvim je prizorima svjedočila. 'Popadali su nam crjepovi sa krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sjedim sa djetetom i mužem u kombiju..Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepeku, jer hitne pomoći ne stižu doći po sve.. Držite se svi.. Popravit će se sve, ali život nećemo vratiti ako ga izgubimo. Ostaje nam da vjerujemo da će sve biti dobro.. To je jedino što možemo', objavila je tada.

  • +3
Ivana Banfić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Brojni obožavatelji uputili su joj riječi podrške te podijelili njezin apel. Podsjetimo, u mjesto 11 kilometara od Petrinje preselila se prije dvije godine jer tamo njezin suprug ima djedovinu.