NOVI PROJEKT

Nakon dugo vremena na Instagramu se javila Hana Huljić i podijelila lijepe vijesti

05.11.2023 u 20:59

Bionic
Reading

I dok njezin otac Tonči Huljić u RTL-ovom showu 'Superstar' traži novu glazbenu zvijezdu, Hana Huljić odlučila se na novi korak u svom životu

U srpnju 2022. godine Hana Huljić postala je prvi puta majka. Ona i njezin suprug, pjevač Petar Grašo postali su roditelji malene djevojčice Albe koja je postala centar njihovog svijeta.

A iako se nakon poroda povukla iz javnog života, ali i ostavila na neko vrijeme svoju glazbenu karijeru po strani, Hana Huljić sada se vraća na velika vrata.

Večeras je na svom Instagram profilu objavila i kako je cijelo vrijeme pripremala pravu glazbenu poslasticu za roditelje i njihovu dječicu, a koju ćemo uskoro moći čuti na njezinom Youtube kanalu pod nazivom Hana Baby Channel.

Uz fotografiju na kojoj medo leži na jastuku, a na njemu je puž, Hana Huljić je napisala: 'Uskoro nove autorske dječje pjesmice i uspavanke na Youtube kanalu.'

Hana Huljić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric

Prva joj se s oduševljenjem javila prijateljica, pjevačica Mia Dimšić koja joj je ostavila emotikone sa srcima.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Hoće li biti riječ isključivo o njezinim pjesmicama za djecu ili će 'svoje prste' uplest i njezini roditelji Vjekoslava i Tonči Huljić, pa čak i Petar Grašo, ostaje nam vidjeti.