STIŽE NOVI HIT

Na najnoviju objavu Hane Huljić reagirala i splitska diva Doris Dragović

08.08.2023 u 11:22

Bionic
Reading

Više od dva mjeseca Hana Huljić nije bila aktivna na svom Instagram profilu, stoga ne čudi oduševljenje njezinih prijatelja, ali i obožavatelja kada je stavila svoju novu fotografiju, kojom je najavila i novu pjesmu

Odjevena u bijelu majicu s jednim rukavom, koja otkriva cijelo lijevo rame i ruku, Hana Huljić ovlaš je podignute kose, s jednim spuštenim pramenom, pozirala za najnoviju fotografiju koju je potom objavila na svom Instagram profilu.

Prepoznatljiva po svojim velikim plavim očima i plavoj kovrčavoj kosi, Hana je gledala ravno u kameru i za svoj izgled dobila brojne komplimente.

A razlog zašto se upravo sada, nakon gotovo tri mjeseca izbivanja s društvenih mreža, odlučila oglasiti i više je nego dobar.

  • +3
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Sudeći po opisu fotografije, Hana priprema svoju novu pjesmu, koja bi uskoro trebala ugledati svjetlo dana. Za pretpostaviti je da će se ista zvati 'Moon', odnosno 'Mjesec', kako stoji u opisu, a službeni datum još nije otkrila, kao ni jesu li joj na pjesmi radili roditelji, Tonči ili Vjekoslava Huljić, ili suprug Petar Grašo.

'san sustipanske noći'

Grašo održao koncert na Sustipanu, a u publici ovaj put i - supruga Hana

Pogledaj galeriju

Prva koja se javila ispod njezine objave bila je splitska diva Doris Dragović koja joj je ostavila emotikon bijelog srca, dok su se nakon toga nizali komplimenti, među kojima je bio i onaj: 'Zgodna prirodna ljepotica bez botoxa i silikona.'