inače čuva privatnost

Hana Huljić progovorila o kćeri Albi: 'Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene'

25.06.2023 u 20:27

Bionic
Reading

Skladateljica i najmlađa članica glazbene obitelji Huljić ovog je vikenda doživjela svoj veliki povratak na scenu. S tatom, poznatim hitmejkerom otvorila je prvu večer ovogodišnjih Melodija Jadrana i to izvedbom popularne pop mise, Misa Mediterana

Nakon uspješnog nastupa na kojem su je među ostalim došli podržati roditelji supruga Petra Graše, Hana Huljićje pozirala je s roditeljima i pokazala fantastičnu liniju godinu dana nakon što je rodila djevojčicu Albu.

Skladateljiva je otkrila da zbog majčinstva neće napraviti stanku u karijeri nego da već sprema razne projekte. Kazala je da već dosta puta otišla u studio u proteklih godinu dana zbog dječjih pjesama za predstavu u Zagrebu, ali i zbog svojih solo pjesama. Jedna od njezinih pjesama je gotova te ovih dana ima u planu snimiti spot. Pjesma je na engleskom jeziku. Kaže da stalno nešto radi i kad god uhvati vremena trči u studio.

  • +10
Hana Huljić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Pozornica joj nije nedostajala, pogotovo ne medijska prisutnost. Nedostajalo joj je da sjedi za klavirom i piše. Za nju je, pojasnila je, pozornica popratni dio onoga čime se bavi.

Govorila je i o svojoj kćerkici i opisala kakva je malena Alba.

'Osjećam se jako ispunjeno. Preokrenula je i moj svijet, ali i svih oko mene. Alba je jedno jako veselo i nasmijano dijete. Na tome sam najzahvalnija, što je živa i zdrava. Drago mi je što je od malena, htjela- ne htjela okružena glazbom i okruženjem gdje je svi vole. Stoga ne čudi da već sada pokazuje interes za glazbom', istaknula je za Dalmatinski portal.

poznata lica

Hana i Grašo slave Albino krštenje: Pogledajte tko je sve došao na veliku proslavu

Pogledaj galeriju