nastavlja karijeru

Marin Jurić-Čivro: Virovitički rocker na Zagrebačkom festivalu

10.12.2017 u 15:01

Bionic
Reading

Finalist prve sezone showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', Virovitičanin Marin Jurić-Čivro nastavlja raditi na glazbenoj karijeri. Uskoro se natječe na 65. Zagrebačkom festivalu s novim singlom 'Vjetar'

'Pjesma Vjetar nastala je u suradnji s Tomislavom Užarevićem. Imali smo malene fragmente iz kojih je kroz par dana rada uz naše ljubimce, dobro dedino vino, slavonski kraj i Tomin grah, nastala jedna iskrena pjesma - priča o jednoj nesretnoj ljubavi. Oboje smo jako zadovoljni ostvarenom vizijom, u studiju kod Marka Matijevića Sekula. Jedva je čekamo predstaviti i nastupiti s njom na velikom 65. Zagrebačkom festivalu!', poručio je glazbenik.

Marko Matijević-Sekul i Marin svoju su prvu suradnju ostvarili na prethodnom Marinovom singlu 'Još uvijek', s kojom su ovog ljeta sudjelovali na Splitskom festivalu, gdje je pjesma nagrađena za Najbolji aranžman. Suradnju nastavljaju i u novom singlu 'Vjetar', stoji u priopćenju.

  • +2
Marin Jurić-Čivro Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Kroz čitavu 2017. godinu ovaj mladi Virovitičan marljivo je, i sigurnim korakom, gradio svoju glazbenu karijeru. Godinu je započeo predstavljanjem svog Akustika Session EP izdanja i video-serijala, u sklopu kojeg je akustično obradio svoj debi-singl 'Dobro jutro svima', prvi autorski singl 'Pjesma za tebe' te pjesme 'Mjesto za mene' Damira Urbana i 'Falling Slowly'. Pred ljetne mjesece predstavio je singl 'Još uvijek', nagrađen na Splitskom festivalu, a godinu završava novom autorskom pjesmom – 'Vjetar', sudjelovanjem u HRT-ovoj emisiji 'A strana' te pripremama za Zagrebački festival!