MARIN JURIĆ ČIVRO

'Rado bih nešto iskemijao sa Zoranom Mišićem'

22.06.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Marin Jurić Čivro prvi je od svih finalista glazbenog showa 'The Voice Najljepši glas Hrvatske' objavio debitantski singl 'Dobro jutro svima'. Virovitičanin, koji je inače u showu bio u timu Ivana Dečaka, predstavio se s pjesmom svog mentora

'Reakcije na moj prvi singl su pozitivne i svaku kritiku uvažavam. Drago mi je da ljudi reagiraju u već sad velikom broju za mene, malog čovjeka', rekao je Marin Jurić Čivro. Ovih dana predstavio je svoj debitantski singl koji mu je napravio Ivan Dečak, mentor iz showa 'The Voice - Najljepši glas Hrvatske'. Riječ je o pjesmi koja govori o 'mladenačkom' životu, a također u njoj, ističe Čivro, nisu zaobišli ni ljubavnu temu. Na komentare da je od njega publika očekivala žešći zvuk, kaže da za to ima vremena.

S Ivanom Dečakom, o kojem je prije izjavljivao da je savršeni mentor, u budućnosti bi volio nastaviti suradnju bude li za to prilike. Od njega je dobio puno korisnih savjeta i puno naučio, a najbolji savjet koji je od njega dobio je da ostane svoj.

'Svaku ponudu ću dobro razmotriti. Zoran Mišić mi je totalna legenda. I rado bih s njim nešto 'iskemijao'. Isto tako, u zadnjih par godina jako puno sam slušao Davida Maxima Micicu. On kod nas nije poznat, još (smijeh). To su mi želje iz davnina. Eto, možda mi se i ostvare jednog dana', otkrio je pjevač.

S mnogim kandidatima iz showa i dalje je u kontaktu. Među finalistima je našao prijatelje.
'Nedavno smo i bili većina zajedno. Pjevali smo na humanitarnoj akciji za malene čupavce u čakovečkom azilu. S njima je uvijek veselo i uživam u svakom trenutku kad smo skupa', kaže. Glazba mu je oduvijek bila na prvom mjestu, a njome se bavi od osme godine.

'Danas slušam više manje ono što sam slušao i prije. Ovisi o danu, raspoloženju i tako to. Od žanrova najviše: djent, progresivni metal, alternativni metal, klasiku, jazz, ponešto rocka, bluesa i američkog folka. Isto tako i ponešto od dubstepa, trapa i d'n'b-a', kaže skromni mladić.

Na pitanje kakvi su mu ljetni planovi, našalio se i kaže da se želi zaposliti kao 'kovač'.
'Planovi se 'kuju' iz dana u dan. Od kojekakvih gažica do gostovanja, promocije aktualnog singla', kaže uvijek dobro raspoloženi Čivro.

 


Marin se jako vezao za kandidate iz showa i svog mentora Ivana Dečaka