VIROVITIČKI ROKER

Marin Jurić-Čivro snimio svoj prvi duet

04.11.2015 u 19:41

Bionic
Reading

Finalist prve sezone showa 'The Voice – Najljepši glas Hrvatske', Virovitičanin Marin Jurić-Čivro nastavlja predano raditi na svojoj glazbenoj karijeri. Sada nam stiže i njegovo gostovanje u singlu skupine Luminize

Sredinom rujna Marin Jurić-Čivro se uputio u Nizozemsku, u kojoj je zajedno sa skupinom Luminize proveo vikend snimajući pjesmu 'Zašto još volim te'. Pjesma je snimljena u studiju Shamrock u gradu Baarnu, u kojem Luminize inače rade na svom materijalu. Za produkciju se pobrinuo mladi nizozemski producent Willem de Bruijn, s kojim crikveničke rokerice rade na svom debitantskom albumu.

Skupinu Luminize publika je do sada imala priliku upoznati kroz singlove 'Kill It With Love' i 'Get It Back', koje su predstavile i tijekom svoje promotivne turneje u regiji u travnju ove godine u Zagrebu, Ljubljani, Umagu, Pazinu, Puli i Rijeci. Mjeseci koji su uslijedili bili su u znaku njihove promotivne ljetne turneje, što je uključivalo niz festivalskih nastupa diljem Europe, a tijekom boravka u Zagrebu bile su na jednom od 'The Voice after-show partyja', na kojem su upoznale Marina. Nekoliko mjeseci kasnije ostvarili su suradnju.

Kako izgleda videospot za pjesmu 'Zašto još volim te', pogledajte ovdje: