'the alchemy'

Je li ovo prva pjesma Taylor Swift posvećena Travisu Kelceu?

19.04.2024 u 11:28

Bionic
Reading

Taylor Swift prošle godine je krenula na turneju, a baš ju je jedan koncert spojio s trenutnim dečkom Travisom Kelceom koji joj je na koncertu pokušao dati popularnu narukvicu prijateljstva (obožavatelji pjevačice razmjenjuju narukvice na koncertima). Tko bi rekao da bi od jedne narukvice mogla nastati takva ljubav?

Poznato je da Taylor Swift obično piše pjesme inspirirana vlastitim iskustvima, ljubavnim brodolomima, ali i sretnim trenutcima. Pjesme je već ranije pisala nadahnuta bivšim ljubavima kao što su Harry Styles, Jake Gyllenhaal i drugi, a sada je pjesmu navodno dobio i miljenik njezinih obožavatelja - Travis Kelce!

Dok smo mi noćas spavali, Taylor Swift izdala je novi album 'The Tortured Poets Department', a dva sata nakon stiglo je i iznenađenje - objavila je i neočekivani drugi dio albuma 'The Anthology' koji sadrži još 15 pjesama.

Dugoočekivani album koji je najavila na dodjeli Grammyja u veljači te album iznenađenja donijeli su čak 31 pjesmu i više od dva sata glazbe s prizvukom countryja i starih melodija popularne pjevačice. Za razliku od albuma 'Midnights' za ove se tvrdi da su više 'pjevni', a, uz pjesme o slomljenim srcima, predzadnja pjesma privukla je golemu pozornost!

Taylor Swift - The Alchemy Izvor: Društvene mreže / Autor: Taylor Swift

Pjesma 'The Alchemy' puna je referenci na zgodnog sportaša Travisa Kelcea koji je posve zaludio pjevačicu, ali i njezine obožavatelje koji tvrde da je baš Kelce 'onaj pravi'! Nogometaš je prisustvovao na nekoliko njezinih koncerata diljem svijeta, njihovim zagrljajima opčinjen je cijeli Internet, a sada svi bruje i o tekstu za koji se misli da je napisan baš o njihovoj ljubavi i kemiji.

Pjesma sadrži nogometne i sportske reference kao što su: 'So when I touch-down/Call the amateurs and cut 'em from the team.../These plugs warm the benches, we've been on a winning streak.'

Iako su neki naveli mogućnost da pojavljivanje heroina u pjesmi može upućivati ​​na njezinog bivšeg Mattyja Healyja, drugi tvrde da su sportske reference baš u ovoj pjesmi namjerne jer pjevačica pjeva o toj ludoj kemiji o kojoj svi pričaju kada govore o ljubavi s američkom nogometnom zvijezdom.

VEZA JE OZBILJNA

Vrijeme samo za njih: Romantični odmor Taylor Swift i Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju