ZALJUBLJENI DO NEBA

Poljupci i na Coachelli: Travis i Taylor su nerazdvojni

15.04.2024 u 23:44

Bionic
Reading

Taylor Swift i Travis Kelce u posljednje se vrijeme ne odvajaju jedno od drugoga, a omiljeni par viđen je i na festivalu Coachella ne kojem nikad ne manjka poznatih lica

Glazbeno-sportski par nije se obazirao na brojne okupljene na ovom festivalu koji se svakoga proljeća održava u kalifornijskom Indiou, te su pali i vrući poljupci tijekom koncerta.

Kako kažu dobro upućeni izvori, Taylor i Travis žele iskoristiti svaki slobodan trenutak za zajedničko druženje budući da Taylor u svibnju nastavlja sa svojom The Eras turnejom.

'Velika su podrška jedno drugom. Uživaju u zajedničkom vremenu, no družili su se i sa svojim prijateljima', rekao je jedan izvor nakon što su Swift i Kelce viđeni kako se druže sa Sabrinom Carpenter, Barryjem Keoghanom, Ice Spice i još nekoliko prijatelja na glazbenom festivalu u Indiou u Kaliforniji.

  • +7
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIM

'Svi vole Travisa. On je jako druželjubiv i ležeran. Oboje su bili jako uzbuđeni što su zajedno bili na Coachelli', dodao je taj izvor.

Par je uživao u koncertima brojnih izvođača poput Bleachersa, Ice Spice, Dom Dolle i drugih.

Inače, Taylor je uzela predah od turneje otkako je u ožujku završila niz nastupa u Australiji i Aziji, a sljedeći mjesec ponovno će krenuti na put te će održati četiri nastupa u Francuskoj prije nego što nastavi europski dio turneje do 20. kolovoza.

Međutim, prije nego što Eras Tour započne, Swift će objaviti svoj novi studijski album, The Tortured Poets Department, 19. travnja. Projekt je najavila tijekom svog govora na Grammyju gdje je dobila prestižnu nagradu za najbolji pop vokalni album za Midnights u veljači.