APSOLUTNA KRALJICA

To može samo Taylor Swift! Samo dva sata nakon što je objavila novi album, sve je šokirala objavivši još jedan

19.04.2024 u 10:06

Bionic
Reading

Taylor Swift iznenadila je obožavatelje 'dvostrukim albumom' The Tortured Poets Department u petak rano ujutro. Nakon što je 19. travnja objavljen najavljeni album, samo dva sata nakon što se pojavio na glazbenim servisima, Taylor je priredila novo iznenađenje – objavila je drugi dio albuma koji sadrži još 15 pjesama pod nazivom The Anthology

'To je iznenađenje u 2 ujutro: The Tortured Poets Department je tajni DVOSTRUKI album', napisala je Swift na Instagramu.

'Napisala sam toliko izmučene poezije u posljednje dvije godine i željela sam sve to podijeliti s vama, pa evo drugog dijela TTPD: Anthology. 15 dodatnih pjesama. A sada priča više nije moja... sve je vaše.'

Taylor je predstavila svoj početni album sa 16 pjesama u petak u ponoć, a na njemu se nalaze dvije pjesme nastale u suradnji s Post Maloneom i Florence + The Machine. Tu su i četiri bonus pjesme, 'The Manuscript', 'The Bolter', 'The Albatross' i 'The Black Dog' koje se nalaze na različitim vinilnim verzijama albuma. No te četiri pjesme, zajedno s 11 drugih novih pjesama, uključene su u drugi dio - The Anthology.

Na Instagramu je glazbenica album nazvala 'antologijom novih radova koji odražavaju događaje, mišljenja i osjećaje iz prolaznog i fatalističkog trenutka u vremenu - koji je bio i senzacionalan i tužan u jednakoj mjeri'.

'Ovo razdoblje autoričinog života sada je završeno, poglavlje je zatvoreno i zakucano daskama. Nema se što osvećivati, nema računa za poravnavanje nakon što rane zacijele. A nakon daljnjeg razmišljanja pokazalo se da je dobar dio njih samonanesen. Ova autorica je čvrstog uvjerenja da naše suze postaju svete u obliku tinte na stranici. Nakon što smo ispričali svoju najtužniju priču, možemo je se osloboditi. I onda sve što je ostalo iza nas je izmučena poezija', napisala je Swift u objavi.

Taylor Swift - The Tortured Poets Department Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Prije izlaska albuma, Swift je otkrila da će prvi singl s albuma biti 'Fortnight' s Post Maloneom. 'Bila sam veliki obožavatelj Posta zbog pisca jer on jest to, njegovog glazbenog eksperimentiranja i tih melodija koje stvara koje vam zauvijek ostanu u glavi. Morala sam svjedočiti toj magiji koja je oživjela iz prve ruke kada smo zajedno radili na 'Fortnight',' napisala je Swift na Instagramu uz fotografiju s Post Maloneom.