NIJE GA POŠTEDJELA

Ella Dvornik otkrila kako je dočekala supruga iz Engleske: 'Nadoknada posla. Osveta je slatka. Pa ti glumi da si izgubio putovnicu'

13.06.2022 u 15:17

Bionic
Reading

Suprug Elle Dvornik sve donedavno bio je u rodnoj Engleskoj, koju je posjetio nakon dugo vremena. Ella se za to vrijeme sama brinula o kućanstvu i njihove dvije kćerkice, a kada se vratio, pripremila mu je slatku osvetu

Prije nekoliko tjedana Ella Dvornik obznanila je svojim obožavateljima putem Instagrama da joj suprug Charles Pearce odlazi u Englesku, odakle je rodom.

Rekla je kako joj nije drago da ostaje sama te da su na nju spale sve kućanske i obiteljske obveze uz redovni posao digitalnog marketinga koji obavlja putem vlastite tvrtke.

Odvozila je svoje kćerkice Balie i Lumi u vrtić, a poslovno je nekoliko puta morala u Zagreb.

Kako je sada otkrila, put njezina supruga natrag u Istru se odužio jer je Charles navodno izgubio putovnicu. Kada je napokon stigao, Ella mu je pripremila popis kućanskih poslova koje mora obaviti za kaznu.

'Vratio se iz Engleske i dočekala ga je nadoknada posla … osveta je slatka!!! Pa ti glumi da si izgubio putovnicu. Charlesu daj pilu u ruke, pogotovo ak' je ovak' lagana, i k'o dijete s igračkom je. Čekam dan kad će pošišat' cijelo dvorište i neće bit' više ničeg', napisala je Ella u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu, na kojoj vidimo Charlesa kako uređuje vrt njihove kuće u Istri u koju su se nedavno preselili s djecom.

Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL