FASHION GURU

Ella Dvornik ima hrabrosti pokazati i više nego što treba, no haljina i nije baš naj, naj, tako da je ne mogu spasiti ni dubok dekolte ni prorezi

  • 08.06.2022 u 15:40

  • Bionic
    Reading

    Riskantan prorez i vrtoglavo dubok dekolte Elle Dvornik nisu mogli proći nezamijećeno na crvenom tepihu, no njezinim smjelim izdanjem Fashion Guru ipak nije bio oduševljen

    Da su dame bile kreativne na sinoćnjem Storyjevom red carpetu, možete se sami uvjeriti u to, a jesu li bile estetski prihvatljive, o tome se već može lamentirati. Koliko ima bijelih haljina, u prvi mah sam pomislio da je sponzor događaja neki salon za vjenčanice, ali jok... Od Maje Šuput pa do feminnemki, bijelih vjenčanica nije manjkalo, a Hrvati očito vole bijelu boju.

    A za koju bi se drugu boju odlučila Ella nego za bijelu. Odabrala je pritom provokativnu haljinu na kojoj bi joj pozavidjela i Adriana Ćaleta-Car.

    Nema veze to što je njezin prorez do … (ipak pišem za tportal, a svi smo tu vrlo pristojni), a dekolte do pupka, to je stvar hrabrosti onoga tko je nosi. Ella ima tu hrabrost pokazati i više nego što treba, suptilnost je doduše u nekom drugom dvorištu, ali nema veze - mlada je i zgodna, pa zašto ne?

    • +68
    Story Hall of Fame Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

    Veći je problem haljina koja baš i nije naj, naj, tako da je niti prorezi niti duboki dekolte ne spašavaju. Haljina nije loša, nego je loše izvedena, a materijal je toliko proziran da se vide svi detalji koji se ne bi trebali vidjeti. Naravno, kako u zadnje vrijeme nema ničega bez perja, našlo se tu i pokoje pero da se popuni rukav.

    Nažalost, čak niti Ella nije uspjela spasiti haljinu, ali je zato dobila dovoljan publicitet zbog tetovirane noge kad ju je izbacila.

    Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.