UVIJEK ISKRENA

Ella Dvornik otkrila da se podvrgnula još jednom beauty tretmanu pa pokrenula burnu raspravu: 'Jadna ti kad ga već sad trebaš'

28.05.2022 u 11:55

Bionic
Reading

Kćer pokojnog kralja funka Dine Dvornika i Instagram zvijezdane nema problem javno pričati o estetskim zahvatima koje je napravila. Radnije je priznala da se podvrgnula korekciji nosa, zaleđivanju masnog tkiva i povećanju grudi, a bila je i na tretmanu botoksa. Njega je ponovila prije nekoliko dana

Influencerica i blogerica Ella Dvornik sa svojim pratiteljima dijeli ama baš sve, a upravo je zbog toga i veoma popularna na društvenim mrežama. Na Instagramu je ponovo pokazala kako joj doktor zabada iglu na lice. Svoje obožavatelje ni obvog puta, očekivano, nije ostavila ravnodušnima.

'Bu bu bu botox je tabu, ja ga volim! Ono što mi je naj naj bitnije je da imam i dalje prirodne mimike lica, a spriječim boranje koje bi kasnije 'morala' (čitaj htjela) punit filerima. Prevencija je sve za one koji to žele, naravno', otkrila je Ella pored fotografije. I dok je mnogi hvale zbog njezine iskrenosti, ne može pobjeći ni od dežurnih kritičara.

'Premlada si za to', 'Neznam ćemu to iskreno prirodno je meni najljepše', 'Bila si tako prirodna i super. Sad sve više sličiš na sve ostale iste… šteta!, Što će sa četrdeset, prestrašno', 'Mlada i zgodna cura ide na books. Za par godina će se unakaziti, lice kao zamrznuti slika na ekranu', poručili su joj pratitelji. Jedna od sljedbenica je komentirala: 'Jadna ti kad ga već sad treba', a Ella joj je u duhovitom stilu odgovorila: 'Trebam ga od kad sam rodila'. Neke pratiteljice smatraju i da je riječ o ljubomori.

  • +5
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Ovdje bi se mnogi zavidni odlučili na puno više zahvata da si mogu priuštiti, al’ eto ne mogu pa laju na misec ovdje tebi u komentare', bio je od komentara ispod objave, na što se nadovezala jedna pratiteljica izjavom kako bi one koje su kritizirale što je Ella otišla na spomenuti tretman, potrčale na isti da ga dobiju, no treća pratiteljica brzo se umiješala.

'Hvala ne bih. Slobodno uzmi moju dozu. I čemu ta fama da smo svi ljubomorni ako komentiramo? Ja još uvijek imam svoju kosu, svoje zube, svoj nos, svoje sise. I hvala Bogu na tome. Elli je ovo posao, a ne znam šta se ti miješaš u sve 'ko Margo', poručila je, aludirajući na cijeli niz tretmana kojima se poznata influencerica dosad podvrgnula.

Ella je na Instagram storyju otkrila i da to nije bio jedini zahvat kojemu se podvrgnula. Naime, uklonila je tetovažu s leđa. Ispričala je da ju je bolilo, ali i da je trajalo izrazito kratko te da je zadovoljna rezultatom.

Podsjetimo, Ella je među ostalim prošle godine operirala grudi te je otkrila kako se podvrgnula tom zahvatu zbog asimetrije. Na svom YouTube kanalu ispričala je: 'Sada sam D košarica, nisam previše otišla u veličinu. To je užasno bolna operacija i ne bi mi palo na pamet opet ići na operaciju'.