PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU

Dominik Livaković i Helena Matić o svojim planovima za budućnost: 'Kamo god nas život odvede, idemo skupa'

29.09.2020 u 15:42

Bionic
Reading

Sramežljivi vratar Dinama Dominik Livaković i njegova zgodna djevojka Helena Matić prvi put su u medijima razgovarali o svojoj ljubavi, planovima za budućnost, zajedničkom životu u Zagrebu te otkrili zanimljive detalje o sebi

Prvog vratara naše nogometne reprezentacije i Dinama rijetko ćete u medijima ćuti da razgovara o privatnom životu, ljubavi, obitelji i zabavi. Strogo je fokusiran na nogomet i karijeru, a istog se pravila drži i njegova životna odabranica Helena Matić.

No, ovoga puta za Jutarnji list par se ipak otvorio i progovorio o sočnim detaljima svoje veze. Rođeni Zadranin s atraktivnom, godinu danas starijom Zagrepčankom Helenom u sretnoj je vezi već tri i pol godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji.

Sama Helena za svog dečka govori da je na prvu djelovao jako sramežljiv i povučen, a kasnije ju je osvojio humorom i skromnošću. Kako je talentirani 25-godišnjak trenutno u fokusu nekih europskih klubova koji za njega nude pozamašne milijunske iznose matičnom klubu Dinamo, Dominik i Helena razmišljaju o mogućim scenarijima za svoju zajedničku budućnost.

Već neko vrijeme mladi par živi zajedno nedaleko od maksimirskog stadiona, a skupa dijele trogodišnjeg ljubimca Cruza, križanca sibirskog haskija i pomeranskog špica. Očekivano, ukoliko Livaković prihvati ponudu iz Europe, Helena seli s njim.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

📸 @jelaphotos

Objavu dijeli Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)

'Mislim da smo sada već u ozbiljnijim godinama, tako da planiramo i zajedničku budućnost. Gdje god nas život odvede, idemo skupa', rekla je Matić, inače i sama bivša sportašica.

Podsjetimo, Helena se bavila umjetničkim klizanjem punih 20 godina, no 2017. je završila karijeru te se posvetila studiju. Upisala je Tekstilno-tehnološki fakultet i izabrala smjer industrijskog dizajna, a svoje obrazovanje će kroz desetak dana privesti kraju. Otkrila je ovom prilikom da trenutno piše diplomski rad ali i kazala da se vidi u nekom kreativnom poslu.

'Voljela bih imati slobodu i izražavati se kroz modu, umjetnost. Planova trenutno imam puno, a hoće li se ostvariti, vidjet ćemo.'

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

📸 @lia_stazia

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Upravo zbog sporta kojim se i sama bavila, 26-godišnja brineta kaže da je sjajno kliknula sa stasitim golmanom.

'Oboje smo odgojeni u timskom sportu, zbog čega kod nas nema sebičnosti i super funkcioniramo kao tim', rekla je Helena, dok je Dominik istovremeno hvalio njezine kulinarske sposobnosti te naglasio koliko mu je bitna zdrava prehrana.

Za razliku od brojnih vršnjaka, ovaj lijepi par živi vrlo mirnim životom. Odmor, duge šetnje, obiteljska okupljanja i kućna druženja na listi su njihovih prioriteta. Ne vole noćne izlaske, a kada uhvate nekoliko slobodnih dana rado odlaze na putovanje ili u Dominikov rodni kraj. Profinjena Helena već je upoznala i roditelje svog odabranika, za koje kaže da su je izvrsno prihvatili te da se osjeća kao dio obitelji.

Par je otkrio da su većinu karantene proveli u Zadru, točnije na selu kod Dominikove bake te joj pomagali oko raznih poljoprivrednih poslova. Tamo su proveli i divno ljeto s bliskim prijateljima, a kakve ih novosti čekaju za nadolazeću zimu tek ostaje vidjeti. Posljednjih dana najviše se piše o ponudi iz francuskog kluba Rennes.

'Sigurno mi neće biti lako otići iz Zagreba, ali to je dio nogometa. Uz Zagreb me veže puno lijepih trenutaka, ovo je moj drugi dom', zaključio je ambiciozni Livi, kako ga prijatelji i obitelj zovu od milja.