VELIKA LJUBAV

Najsretniji dani: Dinamov vratar Dominik Livaković i njegova djevojka Helena Matić imaju poseban razlog za slavlje

12.08.2020 u 13:01

Bionic
Reading

Talentirani mladi golman Dominik Livaković i njegova djevojka Helena Matić sinoć su u centru Zagreba slavili svoju ljubav. Počastili su se romantičnom večerom u znak treće godišnjice svoje veze

Možda njihova ljubav nije bila na prvi pogled, kako je jednom prilikom kazala Helena Matić, ali danas su jedan od najzgodnijih domaćih parova. Nogometni reprezentativac Dominik Livaković i nekadašnja klizačica Helena proslavili su treću godišnjicu ljubavi, a u tim povodom digli su čaše u zrak i nazdravili. Lijepo su se dotjerali i otišli na romantičnu večeru u jedan zagrebački restoran, te sve obilježili zaljubljenim fotografijama koje su osvanule na društvenim mrežama.

‘Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled’, rekla je jednom prilikom zgodna Helena, koja je mladog Zadranina očarala svojom ljepotom, kulinarskim sposobnostima te pameću.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

3🤍

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Par već neko vrijeme zajedno živi u Zagrebu, gdje Dominik igra za prvoligaš Dinamo, a Helena studira. Svaki slobodan trenutak provode zajedno, a najviše u dugim šetnjama sa zajedničkim psom Cruzom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🤍

Objavu dijeli Helena Matić (@helenamatic)

Često su na relaciji Zagreb- Zadar, a koliko je njihova ljubav ozbiljna dokazali su prije dva ljeta kada se Helena pojavila na tribinama u Rusiji tijekom nogometnog prvenstva. Društvo joj je pravila buduća svekrva, Dominikova majka Manuela.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🌊☀️

Objavu dijeli Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)

O planovima za budućnosti par nije govorio previše u javnosti, ali stasiti vratar kojem inozemne ponude stižu svako malo, tvrdi da su on i Helena spremni na odlazak u stranu zemlju zajedno.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

📸 @jelaphotos

Objavu dijeli Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)

‘Iskreno, nemam ništa protiv ostanka u Maksimiru. Djevojka Helena, pritom, dobro reagira na mogućnost odlaska u inozemstvo. Puno pričamo i svjesna je kakav je život profesionalnog sportaša i da je sve moguće. Ako dođe do toga da moram napustiti Zagreb, siguran sam da ćemo uspjeti uskladiti obaveze s obzirom na to da Helena još uvijek studira’, rekao je za Jutarnji list nedavno.