ZGODAN PAR

Slavlje na Maksimiru: Lijepa Helena Matić požurila u zagrljaj Dominiku Livakoviću

27.05.2019 u 10:17

Bionic
Reading

Golman hrvatske reprezentacije i glavni golman zagrebačkog Dinama, Dominik Livaković u nedjelju navečer slavio je sa svojim klubom zbog osvojenog prvenstva. Veselje na Maksimiru nije propustila ni njegova zgodna djevojka, ali ni ostale žene nogometaša zagrebačkog kluba

Sinoć se je na maksimirskom stadionu bila uzavrela atmosfera. U velikom derbiju Dinamo je pobijedio Hajduk i time potvrdio 30. naslov državnog prvaka u povijesti. Spektakularnu proslavu na stadionu nisu propustili brojni navijači, fanovi, ali ni lijepe djevojke mladih dinamovaca.

Među okupljenima se istaknula zgodna Zagrepčanka Helena Matić, djevojka vratara Dominika Livakovića. Lijepa brineta stigla je u trendi izdanju, širokim trapericama kroja mom jeans, kaubojskim čizmicama do gležnja i crnom Gucci torbicom. Odmah nakon proglašenja prvaka, Helena je pojurila u zagrljaj svom junaku. Na travnjaku Dinamovog stadiona par je pozirao pred okupljenim novinarima.

View this post on Instagram

Prvaci 2019 💙🏆🌟 #samodinamo

A post shared by Helena Matić (@helenamatic) on

Osim lijepe Helene bile su tu i Lejla Hajrović, supruga Izeta Hajrovića.

U izuzetno kratkoj bijeloj minici pojavila se i manekenka Tea Slavica, djevojka Brune Petkovića.

Obiteljsko slavlje bilo je ovo za supružnike Marija i Niku Šitum te njihova sinčića, obitelj Dilaver, ali i trenera Nenada Bjelicu kojem je nakon pobjede došla čestitati supruga Senka.

  • +4
Slavlje u Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL