HELENA MATIĆ

Djevojka Dominika Livakovića ne prestaje oduševljavati svojim izgledom

10.09.2021 u 13:36

Bionic
Reading

Zovu je hrvatskom Meghan Markle, a ovu nekadašnju klizačicu, poznatu javnosti kao djevojka Dominika Livakovića, na Instagramu prati nešto više od 13 tisuća ljudi, koji ne mogu dočekati njezine nove fotografije na kojima pokazuje svoj istančani modni ukus, ali i prirodnu ljepotu

Već je godinama Helena Matić u sretnoj vezi s Dinamovim vratarom Dominikom Livakovićem, bodri ga iz sjene i s njim planira budućnost. Upravo i iz tog razloga ne čudi interes javnosti za svime što lijepa Zagrepčanka, nekada perspektivna klizačica, radi i gdje se pojavljuje.

A posebno je interesantan njezin Instagram profil, gdje objavljuje svoje fotografije na kojima uvijek pokazuje istančani smisao za modu. Atraktivna Helena, koju su neki prozvali hrvatskom Meghan Markle, i ovoga je puta oduševila svojom posljednjom objavom, na kojoj pozira na brodu i otkriva da za nju ljeto još uvijek nije gotovo.

Dugonoga ljepotica pozirala je u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, koji je zanimljivom mašnom na struku, ali i višim izrezima dodatno istaknuo njezinu vitku liniju.

Dominik Livaković Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Inače, Helena koja je Livakovića najveća podrška, 2017. je ostavila klizaljke po strani i odustala od umjetničkog klizanja, kojim se bavila punih 20 godina, kako bi se posvetila studiju. Upisala je Tekstilno-tehnološki fakultet i izabrala smjer industrijskog dizajna.