uvijek mu je podrška

'Hrvatska Meghan Markle': Helena Matić pohvalila se kako odmara u Zadru, no ne zaboravlja ni na svog dragog, Dominika Livakovića

19.06.2021 u 13:37

Bionic
Reading

Helena Matić, koju nerijetko nazivaju i 'hrvatskom Meghan Markle' s nestrpljenjem prati utakmice svog dugogodišnjeg odabranika, nogometaša Dominika Livakovića, a vruće dane provodi u njegovom rodnom Zadru, no ne propušta mu u svakom trenutku pokazati kako mu je velika podrška

Nakon jučerašnje izjednačene utakmice sa Češkom, hrvatska nogometna reprezentacija i dalje se bori za osminu finala, a njihove supruge i partnerice s nestrpljenjem iščekuju krajnji rezultat i povratak svojih odabranika. Vrijeme između navijanja i bodrenja nerijetko krate sitnim radostima i opuštanjima. Tako je djevojka 'zadnje linije obrane' hrvatske reprezentacije, Dominika Livakovića na Instagramu objavila dvije idilične fotografije iz Zadra, rodnog grada svog dragog.

Lijepa Helena tako sjedi u hladovini, uz samu obalu mora te uživa u šalici kave odjevena poput holivudske zvijezde. U pravom ljetnom izdanju, dugoj košulji haljini i s bijelim šeširom Helena, koja je završila industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, pokazala je odličan ljetni stajling. Prijateljice su joj odmah požurile komentirati objavu, a neki od pozitivnih komentara su 'Divna si' i 'Najljepša na svijetu'.

No, atraktivna brineta koju mnogi nazivaju 'hrvatskom Meghan Markle', ni i trenucima opuštanja ne zaboravlja na svog dragog te mu pruža podršku i vatreno navija. Tako je na svom Instagram Storyju objavila i kratki video u kojem nosi majicu s natpisom 'Livaković'.

Podsjetimo, par je u vezi već četiri godine. U jednom od svojih rijetkih medijskim istupa ranije je ispričala kako se s nogometašem upoznala preko zajedničkih prijatelja, a osvojio ju je duhovitošću.

  • +3
Helena Matić, Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX