AJMO, HRVATSKA!

Navijačka euforija: Zgodna djevojka Dominika Livakovića je u Kopenhagenu gdje će našeg vratara bodriti svim srcem

28.06.2021 u 15:54

Bionic
Reading

U Dansku je navodno stiglo preko 10 tisuća hrvatskih navijača, u kojoj će Vatreni u 18 sati otvoriti okršaj sa Španjolskom. Među njima je i Helena Matić, djevojka 'zadnje linije obrane' hrvatske reprezentacije

Prošlu utakmicu svog dragog, kad je hrvatska reprezentacija igrala sa Škotskom gledala je ispred malih ekrana, no zbog susreta sa Španjolcima zgodna wagsica potegnula je do Danske. Fotografijama navijačke atmosfere s kopenhagenskih ulica pokazala je na Instagramu.

Podsjećamo, bivša klizačica koja je diplomirala industrijski dizajn i golman žive zajedno nedaleko od maksimirskog stadiona, a imaju i trogodišnjeg ljubimca Cruza, križanca sibirskog haskija i pomeranskog špica. Mladi par inače je u vezi već četiri godine, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

U razgovoru za Jutarnji list najavila je velike planove za budućnost i rekla da od nje možemo ubrzo očekivati velike stvari. Inače Helena Dominikove utakmice najviše voli gledati doma u miru jer, priznala je, nije fan stadiona premda je i sama odrasla u sportskom svijetu.

Cijelo se djetinjstvo bavila umjetničkim klizanjem te je nastavila u klubu sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice. Karijeru na ledu joj jr završila 2017. nakon punih 20 godina klizanja.

  • +3
Helena Matić, Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX