ljetovanje iz snova

Danijela Martinović otkrila kako je provela ljeto sa svojim partnerom Josipom

20.09.2023 u 19:46

Bionic
Reading

Iako Danijela Martinović ne dijeli često detalje iz privatnog života, ponešto o svojoj ljubavnoj sreći koju je pronašla u Josipu Plaviću ipak otkrije obožavateljima. Iako je tijekom ljeta imala i neke poslovne angažmane, otkrila je da joj se ovog ljeta ostvarila i jedna dugogodišnja želja

Da je Danijela Martinović istinski zaljubljena vidjeli su danas gledatelji InMagazina koji su na Danijelinom licu mogli vidjeti sreću koju osjeća dok priča o trenutcima provedenima uz Josipa Plavića, inspektora s kojim ju je spojila nesretna krađa identiteta koje je bila dio.

Iako je ovo ljeto posjetila razne pozornice diljem Hrvatske, nekoliko dana ljeta pobjegla je sa svojim partnerom u prirodu gdje su proveli vrijeme samo za njih, a time si i ispunili jednu od brojnih zajedničkih želja.

'Vodimo neki lijepi, smireni život. Volim to što kad god je slobodan, on putuje sa mnom. Volimo pobjeći nakon naših obaveza. Ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja. Prvi put u životu sam rekla: Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica', ispričala je pjevačica zadovoljno dodavši da zbilja uživaju.

Simpatična je Splićanka uz novog se partnera odlučuje i na brojna nova iskustva, a s njim je i otkrila čari vožnje quadom.

Dijele i ljubav prema glazbi, a kriminalistički inspektor nekoć je imao rock sastav za koji je skladao većinu pjesama. Uz to, ponekad putuje s njom na koncerte, a Danijela je priznala da ju često zna iznenaditi i različitim kulinarskim specijalitetima.

Zadovoljna svojim životom, Danijela je otkrila i vlastitu tajnu uživanja u životu: 'Ja sam nekako shvatila da je svaki udah i svaki izdah izuzetno bitan i kad to počnemo podrazumijevati, propuštamo segmente života, tako sam i napisala da je sve veliko zbroj mnogo malog, i ako zanemarimo bilo što malo, izgubi se ta slika velikog, tako da ja tuširam dušu sa svakim pojedinim trenutkom.'

glazbena diva

Dugo je nismo vidjeli: Meri Cetinić vratila se na scenu i nikog nije ostavila ravnodušnim

Pogledaj galeriju