rijetki ljubavni istupi

Romantika za petu godišnjicu braka: Emotivni Bieber uputio najljepše riječi Hailey

14.09.2023 u 14:20

Bionic
Reading

Justin Bieber i njegova supruga Hailey u srijedu su proslavili petu godišnjicu braka i obilježili dan kada su se jedno drugome zakleli na vječnu ljubav. Iako su društvene mreže još uvijek podijeljenih mišljenja zbog njegove tinejdžerske veze sa Selenom Gomez, ovim potezom Justin je jasno pokazao svoj stav

Prije pet godina u svijetu poznatih i slavnih odvijala se prava drama, a scenarij kao da je bio preuzet iz meksičkih sapunica. Justin Bieber 13. rujna 2018. godine oženio je Hailey Baldwin, i to samo nekoliko mjeseci nakon što se konačno rastao od svoje djevojke Selene Gomez s kojom je bio tijekom cijelog razdoblja odrastanja. Neki njegovi obožavatelji još uvijek smatraju da je ljubav s Gomez bila ona čista i iskrena, no nakon pet godina braka Justin je pokazao da ne žali zbog svoje odluke.

Justin Bieber i njegova supruga Hailey u srijedu su proslavili petu godišnjicu braka, a glazbenik je tu priliku iskoristio da joj uputi nekoliko najljepših riječi i javno napravi romantičan istup.

'Najdragocjenijoj, mojoj voljenoj. 5 godina. Očarala si moje srce. Znam iz dubine duše do kostiju da će ovo putovanje s tobom samo premašiti naša najluđa očekivanja. Nastavimo sanjati, velika bebo. Živjeli za vjeke vjekova. Volim te svim djelićem svog bića', napisao je Bieber uz fotografije s njihovog putovanja u Tokio.

Galerijom zajedničkih fotografija i sama je Hailey obilježila njihov veliki dan, no njezin opis bio je ipak jednostavniji.

Par se upoznao 2009. godine na premijeri Justinova dokumentarca 'Nikad ne reci nikad', a 2016. godine bili su u kraćoj vezi. Društvene mreže tvrde da je Hailey čitav život bila zaljubljena u pjevača koji je svojom pojavom zaludio tinejdžerice, a kada je Justin prekinuo svoju ljubavnu vezu sa Selenom Gomez, vratio se u Haileyjno naručje.

Justin je prije nekoliko godina otkrio da je prva godina njihovog braka bila puna izazova zbog nedostatka povjerenja, no sada su prešli preko problema te su spremni za zasnivanje obitelji o čemu govore sve češće.

  • +3
Justin i Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: RW/MPI / Capital pictures / Profimedia