TOME SE NIJE NADALA

Christy Turlington otkrila sve o trenutku kada ju je zbog kilograma 'sustigla' kazna

22.09.2023 u 11:33

Bionic
Reading

Da život supermodela koje su žarile i palile modnom scenom 90-ih godina prošlog stoljeća nije bio nimalo lak, iako je izgledao glamurozan, posljednjih dana doznajemo zahvaljujući najnovijem dokumentarcu Apple TV+. Nakon Linde Evangeliste, Cindy Crawford i Naomi Campbell, sada su otkriveni i šokantni detalji iz života Christy Turlington

Novi dokumentarac 'The Super Models', koji donosi Apple TV+, a koji donosi priče o životima najpoznatijih supermodela 90-ih - Cindy Crawford, Linde Evangeliste, Naomi Campbell i Christy Turlington - uzburkao je posljednjih dana modni svijet.

Iako su svi bili uvjereni kako su sve one živjele živote iz snova, uživajući u nevjerojatnom glamuru i bogatstvu, u stvarnosti je sve bilo samo ne to. Četiri prijateljice otkrile su mnoge stvari o kojima se u modnom svijetu šuti, ili jednostavno prešućuje, ali i prvi puta iskreno progovorile o demonima s kojima su se borile.

Cindy je tako 'oplela' po Oprah Winfrey jer se prema njoj ponašala kao prema 'stvari', Linda je otkrila kako ju je suprug zlostavljao, a Naomi se dotakla svoje ovisnosti.

Sada je došao red i na najsamozatajniju od njih četiri, Christy Turlington, koja se prisjetila trenutka kada su je maknuli s modne revije u Parizu jer je tamo došla s 'nekoliko kilograma viška' nakupljenih nakon što je odbacila cigarete.

  • +4
Christy Turlington Izvor: Profimedia / Autor: BROSNYC / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

54-godišnja modna ikona, koja je postala jedna od najuspješnijih manekenki u povijesti zahvaljujući svom nevjerojatnom izgledu, ali i zavidnoj figuri, priznala je da je kao 26-godišnjakinja 'kažnjena' jer je imala malu promjenu u težini.

'Sjećam se te 1996. kada sam stigla u Pariz kako bi nosila couture reviju. Bilo je to doba kada sam prestala pušiti, pa sam i dobila koji kilogram... upravo to je bio razlog da mi daju otkaz', prisjetila se majka dvoje djece i otkrila kako, na sreću, ona sama nije osjetila pritisak da mora na prisilnu dijetu ili da mora promijeniti fitness režim. Umjesto toga uzela je pauzu od posla i fokusirala se na svoje obrazovanje.

'Samoj sam sebi rekla da se zbog toga neću osjećati loše. Donijela sam odluku koja je na kraju bila najbolja odluka koju sam mogla donijeti.'

Christy je tada upisala New York University gdje je diplomirala umjetnost s fokusom na usporednu religiju i istočnjačku filozofiju. Za nju su to bile najvažnije godine u životu jer je, kako kaže, mogla investirati u sebe i svoju budućnost.