Gérald Marie

Šokantno priznanje Linde Evangeliste o zlostavljaču: 'Znao je da mi ne smije dirati lice'

21.09.2023 u 00:02

Bionic
Reading

Jedan od najvećih supermodela svih vremena ovih dana suočena je sa snažnim emocijama prilikom prisjećanja prošlosti. Da život najpoznatijih ljepotica nije samo med i mlijeko, zna i Linda Evangelista te tvrdi da je pretrpjela fizičko zlostavljanje od bivšeg supruga Géralda Mariea, o čemu se sada otvorila javnosti

U dokumentarnoj seriji 'The Super Models' Linda Evangelista gledateljima je ispričala ponešto o svojem životu u osamdesetima. Iako bi svi mislili da je njezin život kao jedne od najtraženije manekenke svijeta bio ispunjen blještavilom, priznala je da je bilo upravo suprotno!

Evangelista tvrdi da je pretrpjela fizičko zlostavljanje od bivšeg supruga Géralda Mariea, s kojim je bila u braku pet godina!

'Znao je da mi ne smije dirati lice, da ne smije dirati onoga koji stvara novac, znaš?' rekla je 58-godišnja zvijezda.

Udala se za njega kad je imala 22 godine, a otišla je s 27 godina uz priznanje da napuštanje nasilnika i nasilne veze nije bilo lako. Iako je promatračima sa strane lako reći da je potrebno samo izaći iz veze, Evangelista je priznala da to nije laka stvar: 'Nije to bilo samo - želim razvod, vidimo se. Ne ide to tako.'

Tijekom osamdesetih Marie je vodio europske urede Elite Model Managementa, a svijet mode i modelinga 2020. godine potresle su optužbe na njegov račun. Naime, najmanje 15 žena optužilo ga je za seksualne napade tijekom osamdesetih i devedesetih. Navodno je silovao više od deset modela, a neke od njih imale su tek 14 godina. U veljači su francuski tužitelji zatvorili istragu jer je od navodnih zločina prošlo predugo da bi bili procesuirani prema francuskom zakonu koji postavlja vremenska ograničenja. Iako se on odlučno protivi optužbama, svjedočanstvo njegove bivše supruge Evangeliste svakako je dodatan uteg optužbama.

'Kada sam saznala da je povrijedio mnogo, mnogo, mnogo žena, oštetio je mnoge žene... To mi je slomilo srce. Zahvaljujući snazi ​​svih ovih žena koje su istupile. Bog ih blagoslovio sve. To mi je sada dalo hrabrosti da govorim', rekla je Evangelista, susprežući suze.

  • +6
Linda Evangelista Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia