CHRISTY TURLINGTON

Lice s naslovnice Voguea: U Sarajevo stigla i jedna od najljepših žena svijeta

12.08.2023 u 14:10

Bionic
Reading

Baš kao i svake godine organizatori Sarajevo Film Festivala pobrinuli su se za zvjezdanu ekipu na crvenom tepihu, a ovoga ih je puta, uz Bonu Voxa, predvodila legendarna Christy Turlington, supermodel 90-ih koja je modnim svijetom žarila i palila s Lindom Evangelistom, Cindy Crawford i Naomi Campbell

I na ovogodišnjem, 29. Sarajevo Film Festivalu pojavila su se brojna poznata lica, a među njima je bilo i jedno dobro znano iz modnog svijeta.

Mnogi se još jasno sjećaju kada su se 90-ih godina na modnoj sceni pojavile Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, a zajedno s njima pistama je suvereno koračala Christy Turlington.

  • +10
Crveni tepih Sarajevo Film Festivala Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Modni svijet odmah ih je prozvao supermodelima, a sve su dobro poznate i dan danas. Upravo je lijepa Christy, koju su često proglašavali jednom od najljepših žena svijeta, stigla u Sarajevo i to na premijeru emotivnog dokumentarca Nenada Čičina-Šaina, 'Kiss The Future'.

Tamo je pozirala s i Bonom Voxom, njegovom suprugom Ali kao i Danisom Tanovićem, i bila je dobro raspoložena.

POČASNO SRCE SARAJEVA

Irski režiser na otvorenje SFF-a stigao u suknji i tenisicama

Pogledaj galeriju

Inače, Christy Turlington je, zajedno s Naomi, Cindy i Lindom zvijezda najnovije naslovnice Voguea, a mnogi istu već nazivaju povijesnom.

'Kasnih 80-ih do sredine 90-ih godina visoka moda je od hobija postala osnova mainstream zabave. U središtu ove transformacije bile su Christy, Naomi, Cindy i Linda. Njihova kombinacija nevjerojatno fotogeničnih crta lica, samopouzdanja, duha, intuitivnog stila, znatiželje i radne etike bila je prekidač za industriju. A ta svjetla se otad nikad nisu ugasila', stoji u najavi najnovijeg Vogue izdanja.