Victoria Silvstedt

Bivša cimerica otkrila tajnu o Melaniji, zbog koje joj se i danas rugaju

15.12.2017 u 10:59

Bionic
Reading

Otkako je, prije gotovo godinu dana, zahvaljujući suprugu Donaldu Trumpu postala prva dama Amerike, život Melanije Trump redovito je pod povećalom javnosti. U prvi plan uvijek se stavlja njezin loš izgovor engleskog jezika i teški naglasak, a o tome je progovorila i njezina bivša cimerica, poznata kao Playboyeva zečica 1997. godine

Kad tad sve izađe na vidjelo, a to dobro zna i američka prva dama, Melania Trump. Koliko god se trudila sakriti neke tajne iz prošlosti i detalje iz privatnog života, to joj baš i ne uspijeva. Tako je ovih dana, njezina bivša cimerica, svijetu otkrila nepoznate stvari o Melaniji.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Švedska manekenka Victoria Silvstedt, koja je bila i Playboyeva zečica 1997. godine, s Melanijom je dijelila stan u Parizu, kada su obje započinjale svoju manekenksku karijeru. Prema riječima poznate Šveđanke, ona je bila ta koja je voljela tulumarit, dok je Melania uvijek izbjegavala biti u centru pozornosti.

'Nikada nije voljela da ljudi obraćaju pažnju na nju. Bila je uvijek vrlo tiha', otkrila je nedavno Victoria Silvestedt te dodala kako aktualna prva dama Amerike još uvijek loše govori engleski i ima jak naglasak zbog toga što nikada se nije trudila dovoljno ga pričati s drugima. Upravo je njezin naglasak i loš izgovor često na tapeti Melanijinih hejtera.

  • +15
Victoria Silvestedt Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Melania još uvijek ima naglasak jer se nikada nije dovoljno socijalizirala da ga izgubi.'

Osim o naglasku, Victoria je otkrila detalje i o Melanijinoj prehrani i vježbanju, na koje je uvijek pazila. 'Kada bi se zaista najele, pobrojale bi kalorije i odredile fizičke aktivnosti. Primjerice, znale smo trčati po stepenicama zgrade u kojoj smo živjeli, gore-dolje, samo kako bi izgubili nakupljene kalorije.'

Posljednji put dvije su se bivše cimerice susrele prije godinu dana.