TRENIRKA ZA ŠPICU

Nina i Severina su seksi u haljinama, ali i trenirkama

09.11.2015 u 15:40

Bionic
Reading

Nekada nije bilo lako uhvatiti naše zvijezde u trenirci i tenisicama, a danas sve više poznatih na špicu dolazi u takvom ležernijem izdanju. Rihanna je prva uspjela dobro isfurati jednu od najriskantnijih kombinacija - trenirku u kombinaciji sa štiklama i sakoima, a taj su trend prihvatile i neke naše poznate dame poput pjevačica Nine Badrić i Severine, ali i Borne Rajić

Uz titulu pop kraljice, pjevačica s Barbadosa ima i onu modne ikone koju joj je prije godinu dana dodijelila Udruga američkih dizajnera. A popularna RiRi, koja je više u sportivo izdanjima nego glamuroznom izdanju, opravdala je tu titulu nizom dobrih odabira jer sve što odjene postane svjetski hit. Štikle uz pamučnu trenirku ili tenisice uz odijelo, tajna je u tome da jedan detalj uvijek stilski odskače od ostatka kombinacije.

Ni naše pjevačice nisu ostale imune na njezine kombinacije. Nina Badrić i Severina također se ne srame pokazati i u ležernijim outfitima koje uspješno kombiniraju s drugim, naizgled nespojivim odjevnim predmetima. Pjevačice su svaka svoju kombinaciju odjenule na svoj način, a da im sportski izgleditekako dobro pristaje, suvišno je naglašavati.

Jasno je da nijedna neće na sebe staviti bilo što, pa ni bilo kakvu trenirku, pa je Nina odjenula onu iz najnovije kolekcije Yohjija Yamamota i Adidasa. Crni donji dio trenirke kombinirala je s crvenim kaputom. Severina se pak odlučila za tajice iz najnovije kolekcije Balmain & H&M kakve nosi i Borna Rajić. Odjenula ih je na kožnu crveno-crnu jaknu.


Borna Rajić svoju trenirku Balmain X H&M nosi na štikle poput Rihanne


RiRi je predvodnica sportskog izdanja


I Khloe Kardashian na trenirku nosi visoke potpetice