PRISKOČILI U POMOĆ

Poznati uljepšali Dječji vrtić Zapruđe

06.03.2017 u 11:07

  • +3

Poznati u akciji za ljepši grad

Izvor: Promo fotografije / Autor: Vedrana Tolića

Bionic
Reading

Šestu godinu zaredom Antena Zagreb okupila je marljivu i vrijednu ekipu kako bi osvježila lice zagrebačke metropole te vratila osmijeh njenim građanima. Današnja lokacija razveselila je najmlađe stanovnike Zagreba koja nisu skrivali zadovoljstvo igrajući se na novim spravama i obnovljenim igralištima dječjeg vrtića Zapruđe

Velika akcija Za ljepši grad Antene Zagreb i Grada Zagreba započela je svoje šesto izdanje. Zvijezde Antene Zagreb, brojne osobe iz društvenog života Hrvatske i naši Zagrepčani ujedinili su snage, zasukali rukave i podarili novo ruho dječjem vrtiću Zapruđe te njegovim okolnim igralištima. Samo nekoliko sati rada, malo mašte i dobre volje bilo je potrebno da se razveseli djecu jasličke dobi i da im se uljepšaju budući dani i boravak u vrtiću. Radost i zadovoljstvo nije skrivala ni ravnateljica vrtića Božana Lasić.

'Od srca hvala svima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj akciji i zahvaljujemo svima koji su slali prijave te na bilo koji način sudjelovali u ovoj hvale vrijednoj akciji koja je našim najmlađima, djeci jasličke dobi, uljepšala i oplemenila svakodnevni boravak na zraku. Na našem su se dvorištu napokon razigrale boje po zidovima, stupićima i travnjacima te svojim šarenilom pridonijele da naše jaslice postanu mjesto ugodnog boravka za djecu i odrasle', izjavila je ravnateljica dječjeg vrtića Zapruđe Božana Lasić.

Bojanje kistovima, sadnja cvijeća, postavljanje novih sprava za igranje i ostala kreativna rješenja zaokupila su pažnju brojnih poznatih lica poput Milana Bandića, glazbenika Ivana Dečaka, Aljoše i Antonije Šerić iz grupe Pavel, Davora Gopca, Carle Belovari, dizajnerica Ivane Popović i Đurđice Vorkapić, glumice Doris Pinčić, rukometaša Zagreba Filipa Ivića, nogometaša GNK Dinama Ivana Fiolića i Endrija Cekicija, poduzetnice Lane Pavić, te radijskih zvijezda Barbare Kolar, Lorena Nosić i Saša Buneta. Voditeljica Antene Zagreb Tamara Loos, koja je i sama mama male djevojčice, oduševila se novinama.


'Svake godine me veseli akcija Antene Zagreb Za ljepši grad, a posebno ove godine jer uređujemo dvorište dječjeg vrtića u kojem se igraju jaslička djeca. Najesen će i moja Vera krenuti u jaslice, pa mi kao mladoj mami to puno znači. Najljepše je uveseljavati najmanje i kad vidite koliko su sretni i veseli te kako se ne prestaju smijati i igrati na novim spravama, onda tek shvatite da se sav trud i rad isplatio. Nadam da ćemo nastaviti provoditi ovu akciju i u budućnosti i zajedno sa slušateljima i svim Zagrepčanima uljepšavati naš grad', rekla je radijska voditeljica Tamara Loos.

Najviše pozornosti izazvalo je zanimljivo kulinarsko natjecanje Super hrana za super mališana u kojem su svoje vještine u pripremi ukusnih i zdravih dječjih juhica i kašica pokazali Doris Pinčić, Ivana Popović, Filip Ivić, Lana Pavić i Davor Gobac. Stručno oko i nepce Suzy Josipović odlučilo je o najkreativnijoj kašici.

Blitva s kukuruznom krupicom i svježim kravljim sirom Ivane Popović, slana kašica s povrćem i piletinom Doris Pinčić, zobena kašica s medom i voćem rukometaša Filipa Ivića koju i sam svakodnevno konzumira, voće s jogurtom Lane Pavić i njezine kćeri te kašica s medom, voćem i svježim kravljim sirom Davora Gopca oduševila je mališane dječjeg vrtića Zapruđe.