ASTRO KOMPATIBILNOST

Jarac će u Biku uvijek znati probuditi strast

04.03.2017 u 21:22

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedno od najvažnijih mjerila za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najviše sukladan

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Bik

Dive se jedno drugom upravo zbog razlika u temperamentu i životnom stilu. Iako su oboje vrlo puteni, ne žele seks jednako često, jednako dugo i u istim terminima. Ovan je spontaniji i više nepredvidiv dok Biku treba plan i red. I više udobnosti, za razliku od Ovna, kojemu odgovaraju neuobičajena mjesta i situacije.

Lav i Bik

Njihova će kombinacija biti dobra samo ako oboje odustanu od karakteristične tvrdoglavosti i težnje za nametanjem volje onom drugom. Učinit će jedno drugom uslugu budu li se posvetili pružanju, a ne zahtijevanju pažnje i zadovoljstva. U tom bi slučaju njihovi seksualni susreti bili uistinu spektakularni i nezaboravni, jer oboje su strastveni, vješti i izdržljivi ljubavnici.

Strijelac i Bik

Ovo dvoje prvo će se zapaliti jedno za drugo, a tek onda shvatiti što ih je snašlo! Bik je očaran Strijelčevim nemirnim i avanturističkim duhom i samostalnošću dok Strijelca neizmjerno privlači Bikova senzualnost i erotičnost. No ubrzo će otkriti krupne razlike u životnim ritmovima i prioritetima. Biku naprosto ne treba toliko uzbuđenja u životu.


ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Bik

Izreku 'ljubav ulazi kroz želudac' mora da je izmislio neki Bik. Tipičan erotski susret dvoje pripadnika ovih znakova počinje ukusnim objedom. Kad s hrane prijeđu na 'stvar', njihove su specijalnosti dodir i poljubac: Bik je najviše taktilan znak zodijaka. Majstori su uvećavanja uzbuđenja romantičnim detaljima kao što su svijeće, cvijeće i parfemi.


Djevica i Bik

Ovaj seksualni par jedan je od najboljih u zodijaku. Oboje vode računa i o svojim i o partnerovim potrebama. U spavaćoj sobi Djevica je pomalo nepovjerljiva prema strastvenim ljubavnicima, barem u početku veze. No Bik zna kako uliti povjerenje i navesti Djevicu da se opusti i oslobodi. Uz malo sreće, njihova će veza biti trajna i plodna.

Jarac i Bik

Privlačnost i seksualna energija između ova dva znaka toliko je jaka da se osjeti već pri prvom susretu. Bikov snažan libido i Jarčeva izdržljivost stalno će ih vraćati jedno drugome. Što im veza dulje traje, to ih zajednički seks više privlači. Rado će uživati u malim romantičnim iznenađenjima koja će im uvijek iznova buditi strast.

ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Bik

Bik je puten i privlačan dok je Blizanac šarmantan, izazovan i brzo kreće u akciju osvajanja. No obično se radi samo o nadmetanju riječima punom dvosmislenosti, pa Bik treba prihvatiti igru i skrenuti je prema erotskom susretu ili prema razlazu. Ako se nađu u spavaćoj sobi, Blizanac bi trebao svesti igrice na minimum i što prije postati konkretan jer Bik nema puno smisla za zafrkanciju u seksu.

Vaga i Bik

Bik ima vrlo snažan libido, a najviše ga uzbuđuje izravan pristup bez okolišanja i osjećaj dodira. Vaga je u seksu obično vrlo vješta, što Bikove posebno zadivljuje i privlači. Međutim Vage katkad traže intelektualni pristup u obliku senzualnih razgovora i romantičnih recitiranja stihova, čemu će se Bik morati prilagoditi.

Vodenjak i Bik

Bik u Vodenjaku vidi svoju suprotnost, nekoga tko nudi čar pustolovine i slobode. S druge strane, Vodenjak će od Bika očekivati dobar, cjelovit i izdržljiv seks. Ako sve ostane na tome, neće biti nikakve štete, no Bik bi mogao poželjeti čvrsto vezati i sputati Vodenjaka dok će ovome dosaditi rutina i predvidljivost Bikovog životnog stila.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Bik

Odličan spoj partnera koji se nagonski osjećaju i razumiju bez puno riječi. Štoviše, oboje snažno žele jedno drugo ohrabriti i zadovoljiti u osjećajnom i tjelesnom pogledu. Najvažnije je da oboje budu vjerni sebi, a to znači da započinju polako i oprezno te da se postepeno zagrijavaju. Njihov će seks biti podjednako nježan i pohotan, a s vremenom i sve maštovitiji i zabavniji.

Škorpion i Bik

Veže ih izuzetna, gotovo magnetska privlačnost. Između njih brzo dolazi do seksa, koji će biti čest, raznovrstan i ponekad zaigrano silovit. Teško će odoljeti jedno drugomu, a snažna seksualna privlačnost dugo neće blijedjeti. Biku je Škorpionova posesivnost neodoljiv izazov, a ako se upuste u ljubavnu vezu, oboje će inzistirati na vjernosti.

Ribe i Bik

Ovo je lijepa erotska kombinacija, koja može krenuti bilo u smjeru prijateljstva, bilo ljubavi. Bik je seksualno dominantan, ali ne i agresivan, pa će zadovoljavati Ribinu potrebu za čvrstim osloncem. Riba se u njegovom zagrljaju oslobađa i pušta mašti na volju dok Biku odgovara njena podatnost i želja za ugađanjem.