MAGIČNA NOĆ U SARAJEVU

Nina Badrić podigla na noge kolege, ali i Ljubišu Samardžića!

28.04.2016 u 11:36

Bionic
Reading

Sinoćnja proslava 1000. broja magazina Azra u Sarajevu privukla je velik broj poznatih gostiju iz BiH i regije. Među ostalim, ondje su se zabavljali Branko Đurić Đuro, Tonči Huljić, Petar Grašo, Saša Lošić Loša, ali i jedan od najpoznatijih glumaca bivše Jugoslavije, Ljubiša Samardžić, kojeg rijetko viđamo na takvim zabavama, a koji u Sarajevu snima novi dokumentarac. Uzvanici su posebno uživali u vatrometu i odličnom koncertu Nine Badrić

Zabava nazvana 'Magična noć u Sarajevu' ugostila je 500 uzvanika, a sudeći po fotografijama, među najveselijima su bili Branko Đurić Đuro, koji je stigao u pratnji supruge Tanje Ribič te producenta 'Đurologije' Tomislava Kašljevića. Đuro će u Sarajevu večeras izvesti zadnju 'Đurologiju' u sklopu turneje po Bosni.

Veselo društvo u kojem su se našli i Tonči Huljić, Saša Lošić, Petar Grašo i Amel Ćurić posebno je razveselio dolazak Ljubiše Samardžića, glumačke legende koja boravi u Sarajevu zbog snimanja dokumentarca za kinesku televiziju o kultnom filmu Hajrudina Šibe Krvavca 'Valter brani Sarajevo'. Poseban glazbeni ugođaj stvorila je pak dobro raspoložena Nina Badrić, a u Avaz Twist Toweru nastupila je sa svojim bendom.Njezine pjesme pjevale su se u glas i rasplesale prisutne, a vrhunac večeri bila je izvedba pjesme 'Čarobno jutro'.U Nininom nastupu uživale su i druge regionalne i domaće zvijezde, poput Halida Bešlića, Zdravka Čolića, Hanke Paldum, Harisa Džinovića, Željka Bebeka, Lepe Brene, Enisa Bešlagića, Emira Hadžihafizbegovića i mnogih drugih.

Amel Ćurić, Tonči Huljić, Petar Grašo, Tomislav Kašljević, Branko Đurić, Saša Lošić, Ljubiša Samardžić

Ovdje pogledajte sinoćnji Ninin nastup u Sarajevu: