NEMA JOJ RAVNE

Nina Badrić nasmijat će vas do suza imitacijom Severine, Tutića...

28.05.2016 u 15:46

Bionic
Reading

Gostujući u emisiji 'Petkom kod Petka' u 'In Magazinu' Nove TV, Nina Badrić pokazala je još jednom koliko je sjajna imitatorica. U igri 'Pogodi tko sam' s Marijom Husar okupljene je nasmijala do suza skinuvši Zrinka Tutića, Severinu, Olivera, Jelenu Rozgu... Nininom odličnom smislu za humor i brzim refleksima malo tko može konkurirati na domaćoj glazbenoj sceni

Da je Nina Badrić kojim slučajem krenula u imitatorske vode, zasigurno bi ostvarila karijeru kao i danas u glazbi. Poznato je koliko je Nina dobra imitatorica, ali taj njezin talent publika još nije imala priliku vidjeti u punom sjaju. Gostujući u emisiji Dalibora Petka pjevačica je kolegama natjerala suze u oči jer njezine imitacije kolega poput Zrinka Tutića, Severine, Baby Dooksa i Josipe Lisac više su nego - izvanredne!

Nina je u emisiji promovirala i novu pjemsu 'Dani i godine' čiji tekst i glazbu potpisuju Predrag Martinjak i sama Nina Badrić, a spot je snimljen u režiji Darka Drinovca. Nina se sprema i na samostalni koncert u pulskoj Areni.