SPECIJALNA GOŠĆA

Nina Badrić na raskošnoj svadbi Ivanović i Schweinsteigera

13.07.2016 u 17:38

Bionic
Reading

Čak milijun eura iznosit će svadbeno slavlje srpske tenisačice Ane Ivanović i njemačkog nogometaša Bastiana Schweinsteigera. Da na svom vjenčanju nisu štedjeli, govori i podatak da će vjenčanje trajati tri dana, svi gosti smješteni su u luksuznom hotelu Aman, a na večerašnjoj zabavi uzvanike će zabavljati hrvatska pjevačica Nina Badrić koja je na svojem Instagramu objavila fotografiju s mladenkom. Mladenci će na njezin hit 'Čarobno jutro' otplesati svoj prvi ples

Uz fotografiju pogleda na Veneciju, Nina Badrić je jučer u jutarnjim satima dala naslutiti kako se uputila na vjenčanje srpske tenisačice i njemačkog nogometaša. Nekoliko sati kasnije objavila je fotografiju s mladenkom Anom Ivanović, s kojom se fotografirala na glamuroznoj večeri u povodu sklapanja građanskog braka u palači Cavalli i tako potvrdila kako će im večeras, na svadbenom slavlju, pjevati upravo ona.

????????????❤️❤️❤️ ????

Fotografiju objavljuje Nina Badric Official (@badrich)

Uz fotografiju Venecije Nina je dala naslutiti da će pjevati na vjenčanju

Ovo je čini se zaista godina za pamćenje Nine Badrić, a nastup na ovom vjenčanju najbolji je preludij za skorašnji veliki koncert u pulskoj Areni koji će se održati 8. kolovoza. Uz koju pjesmu će mladenci zapravo otplesati prvi ples, nije poznato, no lako je moguće da će Nina otpjevati ili 'Čarobno jutro' ili 'Dani i godine', koja posljednjih tjedana ne silazi s prvog mjesta domaćih top-lista.

Želja srpske tenisačice bila je da joj na vjenčanju pjeva Nina Badrić

#amazingnight #weddingparty #italy #venezia #anaivanovich #bastianschweinsteiger #proudtobeherenow ????????❤️????????

Fotografiju objavljuje Nina Badric Official (@badrich)

Nina je na Instagramu objavila i fotografiju hotela uređenog za svadbeno slavlje

Njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger i srpska tenisačica Ana Ivanović u vezi su od 2014., a iako se već nekoliko puta pisalo da su se tajno vjenčali, svadbeno slavlje održano je tek sada. Uzvanici iz cijelog svijeta u ponedjeljak su počeli pristizati u Veneciju, a par ih je smjestio u hotel Aman, u kojem su se prije dvije godine vjenčali George Clooney i njegova odabranica odvjetnica Amal Alamuddin, u kojem je cijena noćenja 4.950 eura. Svadbeno slavlje, poput i onog Clooneyjevog, trajat će sveukupno tri dana, a nakon što su jučer sklopili građanski brak, danas će svoje zavjete izreći i crkveno, a potom će sve uzvanike zabavljati upravo Nina Badrić.


Lijepa Ana Ivanović zablistala je u jednostavnoj bijeloj vjenčanici

Za građansko vjenčanje Ana je odabrala jednostavnu bijelu vjenčanicu, a mladoženja tamnoplavo odijelo i bijelu raskopčanu košulju. Za kumu je odabrala srpsku plivačicu Miroslavu Najdanovski s kojom se zbližila na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008., a Schweinsteigerov je kum bivši skijaš Felix Neureuther

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger prije građanskog vjenčanja

Srpska tenisačica i njemački nogometaš u vezi su od 2014. godine

Ana Ivanović u ruci je nosila buket od bijelih ruža

436237,436182,436077,413816