ZATVORSKA KLIKA

Dino služio kaznu s Gianninim bivšim?!

08.05.2009 u 13:32

Bionic
Reading

Dino, koji slovi za jednog od najzgodnijih i najmarljivijih momaka na farmi, ipak je farmerima progovorio o ne tako sjajnoj epizodi iz svoje prošlosti

'Ti si bio u ćuzi?!' razrogačenih je očiju upitao Mario Mlinarić svog kompića u radu Dinu Bubičića. Mario valjda nije bio u državi kada je, nakon što je Dino izabran za mistera, u javnost procurila vijest da je Mister zapravo osuđeni kriminalac. Tada je krenula nezapamćena medijska medijska hajka na pojedinosti, a čak se i raspravljalo bi li trebalo novopečenom misteru oduzeti titulu. Kao i tada, Dino je farmerima otvoreno rekao da je izdržavao kaznu u Rijeci, Puli i Zagrebu.

Štoviše, u jednom od zatvora je čak služio kaznu s Gianninim bivšim partnerom, čemu se Gianna jako začudila. Nije joj, naime, jasno kako se nikada nisu sreli u vrijeme posjeta. 'Mister Ecstasy, vidi ga, a?' dobacila mu je Gianna. Simona pak smatra da Dino pod svaku cijenu treba otići na izbor za Mistera svijeta. 'Ti imaš velike šanse, bit ćeš među prvih pet', oduševljeno je rekla Simona skeptičnome Dini.