TUŽI HOUDEKA

Cetinski: Iznenadio me Jacquesov ružni rječnik

Bionic
Reading

Tony Cetinski i Jacques Houdek jedan drugome još nisu pružili ruku pomirenja, a čini se da se ni neće tako skoro pomiriti s obzirom na to da će cijeli slučaj završiti na sudu

Subotnji incident na HTV-u između Tonyja Cetinskog (45) i Jacquesa Hodueka (33) po svemu sudeći svoj će epilog imati na sudu.

Kako saznajemo, Cetinski namjera podići tužbu protiv kolege zbog grubog vrijeđanja i teških riječi koje mu je uputio nakon što su se kamere u studiju ugasile.

Njihove svađe traju već nekoliko mjeseci, a sve je kulminiralo za vrijeme posljednje emisije 'The Voicea', kada je Cetinski u jednom trenutku Jacquesu rekao da 'se ponaša kao drama queen', što je zapravo bio i povod njihova sukoba.

Po završetku emisije Tony je prišao Jacquesu i pitao ga što ga muči, no on ga je na to počastio neprikladnim riječima te je došlo do oštrog verbalnog sukoba koji je umalo prerastao u tučnjavu. Svjedoci pričaju da ih je suprug Indire Levak, Miroslav, morao razdvajati. Ivan Dečak nije vidio sukob svojih mentorskih kolega jer je odmah nakon što su se kamere ugasile napustio studio.

'Uistinu sam bio iznenađen njegovim ružnim jezikom. Ono što ja govorim od prvog dana snimanja Jacques sada pokušava koristiti protiv mene u emisijama uživo. To je da su kandidati na prvom mjestu, a ne njegov veliki come back ili mi mentori', rekao nam je Tony Cetinski, nimalo sretan što se podigla tolika prašina oko svega.


Jacques Houdek i Tony Cetinski u studiju HTV-a

Jacques je bio suzdržan od komentara, iako bi, kaže, mogao jako puno toga reći o svemu. 'Samo neka se piše, pa makar i dobro. Ne mogu ništa komentirati. A mogao bih jako puno toga reći o svemu', kazao nam je pjevač.

Iz izvora bliskih pjevačima doznajemo kako netrpeljivost među njima vlada već neko vrijeme. Navodno Cetinski zamjera Jacquesu to što na probama većinu vremena provodi surfajući internetom i prateći društvene mreže, a manje je usredotočen na kandidate, iako bi trebalo biti suprotno.

Jacques, priča se, neprestano ima mobitel u rukama i ljude koji se brinu za njegove društvene mreže, a saznajemo i kako se Cetinski nakon subotnje emisije neugodno iznenadio vidjevši na svom Instagramu proste poruke koje su mu očito slali Jacquesovi fanovi.

Tonyju smeta i način na koji se Jacques odnosi prema kandidatima. Primjerice, u prošloj je emisiji Houdek poklonio sendvič kandidatkinji Ivi Gortan netom nakon što je otpjevala pjesmu, a to je zasmetalo Cetinskom jer je smatrao tu situaciju izrazito neprikladnom.

Iako su neki pomislili kako ih zbog svađe više nećemo gledati u showu, voditelj projekta Aleksandar Kostadinov sve demantira.

'Naravno da će i Tony i Jacques biti u sljedećim emisijama. Zašto ne bi bili? Njih dvojica su vrsni pjevači, ali i zabavljači, tako funkcioniraju u showu, a rezultat toga su sjajni timovi. Obojica su temperamentni muškarci, a ovo je šoubiznis i normalno je da dolazi do različitih situacija. Ako se poslije emisije i porječkaju, to je njihova stvar i siguran sam da će, ako već nisu, to riješiti na džentlmenski način', zaključio je Kostadinov.

Iduća, četvrta emisija 'The Voicea', u kojoj će se Tony i Jacques prvi put nakon svađe sresti pred kamerama, na rasporedu je već ove subote u najgledanijem terminu HTV-a.