VANESSA IZ 'TRAČERICE'

Ukradi stil Jessice Szohr

26.11.2010 u 11:00

Bionic
Reading

Jessica Szohr najpoznatija je kao Vanessa Abrams iz popularne serije 'Tračerica'. No, znate li da je glumila i u serijama 'CSI: Miami' te 'Što s Brianom?'

Puno joj je ime Jessica Karen Szohr, a rođena je 31. ožujka 1985. godine. Roditelji su joj mađarskog i afroameričkog podrijetla. Najstarija je od petero djece, a manekenstvom se počela baviti već u šestoj godini. Sa 17 godina s majkom se preselila u Los Angeles kako bi poradila na svojoj glumačkoj karijeri.
Jessica, dakako, obožava modu i ima vrlo originalan stil koji je u isto vrijeme klasično elegantan, ali zavodljiv i pomalo funky. Ako ti se sviđa njezin look, saznaj kako kopirati stil oblačenja i šminkanja ove glumice egzotične ljepote.

Odjeća

Jessica obožava svijetle boje. Plava, crvena, zelena, boja srebra, bijela su joj među omiljenima, no često je možemo vidjeti u klasičnoj, svevremenskoj crnoj. Voli duboke dekoltee. Ni jeans joj nije stran, pa je za obične šetnje gradom fotografi često ulove u običnim trapericama i majici. Ipak, Jessica je svjesna da je manje-više, pa tako uvijek ima neki detalj koji oživljava i najobičnije kombinacije. Posebno su joj drage široke i svjetlucave narukvice te neobične torbe koje su ili sasvim minijaturne ili velike, vrećaste. Također, uvijek plijeni neobičnim izborom cipela, a posebno su joj drage one s leopard-uzorkom.

Kosa

Ono što ćete prvo primijetiti na Jessici zasigurno je njezina bujna i valovita kosa. Kaže da ovakav izgled kose zahvaljuje pjeni i sušilu uz koje koristi i široku četku za dobivanje velikih seksi kovrča koje joj divlje padaju niz leđa.

Jessica na stavlja mnogo šminke. Kaže da se, kad ustane, prvo umije i opere zube te nanese hidratantnu kremu i to je sve. Za večernje izlaske najčešće izabere smokey eyes kao dio glamuroznog looka.

Tijelo

Dakako, ne možemo zanemariti njezinu lijepu liniju. Iako će mnogi pomisliti da uglavnom gladuje, ona kaže da je to daleko od istine. Naime, priznaje da voli jesti, a jednom tjedno priušti se i nezdravu porciju pomfrita i slične nezdrave hrane. Ona to naziva 'danom za varanje' jer tada vara u inače zdravom načinu prehrane koji obiluje povrćem. Osim ovoga, kaže da vježba tri do četiri puta tjedno. Kaže da pije puno vode te da uz sebe uvijek ima male, zdrave grickalice kako se ne bi prejedala.

Zanimljivosti za kraj

Omiljeni predmet Jessice Szohr u srednjoj školi je bila matematika.

Omiljeni mirisi su joj oni nektarine i đumbira.

Savjet tinejdžericama: 'Uvijek budite vjerne sebi!'