TJEDNI HOROSKOP

U vladavini Jarca nastavlja se razdražljivost Ovnova, Lavovi su odsutni i šutljivi, a Škorpioni se jako dobro zabavljaju

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 30.12.2019 06:26
  • Objavljeno 30.12.2019 u 06:26
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Rawpixel / Alamy / Alamy / Profimedia

Baš kao i prošli tjedan, Ovnove prati posebna napetost i razdražljivost. U domu Bikova stvari polako dolaze u red pa će biti više tolerancije i strpljenja s partnerom. Rakovi će biti donekle nezadovoljni zabavama u kojima će sudjelovati, a Lavove će uhvatiti potreba za razmišljanjem i analizom pa će u društvu biti odsutni duhom i šutljiviji nego inače

Ovnovi će skupa s voljenom osobom biti posebno razdražljivi. Živcirat će ih već i sitne partnerove pogreške i znakovi nepažnje. Odnos će im se poboljšati uoči Stare godine. Slobodnim Ovnovima planovi za novogodišnji doček mogli bi se izjaloviti, ili bi ih proslava mogla razočarati. Ovnovi će biti oštri na jeziku, a njihove riječi argumentirane, no ipak će se naći 'mudrijaša' koji će im se suprotstaviti. Pet planeta u Jarcu daju naslutiti da će ovnovi biti meta prehlada i upala.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

U domu Bikova stvari polako dolaze u red. Bit će više tolerancije i strpljenja s partnerom. Promišljenim postupcima izbjeći će trzavice. Zahvaljujući povišenoj energiji i snalažljivosti brzo i djelotvorno obavit će poslove. Travanjskim Bikovima predstoji miran i ležeran tjedan bez puno obaveza, dok će se oni rođeni sredinom svibnja morati donekle naprezati.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizancima će strast biti važnija od nježnosti. U intimnim susretima možda će htjeti iskušati i grublje 'zahvate'. Imat će uspjeha u kupovanju kozmetike i odjeće. Nabavit će sve što vam treba po prihvatljivim cijenama, a pritom će izgledati blistavo.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Rakovi će biti donekle nezadovoljni zabavama u kojima će sudjelovati. Ljudi koje susretnu, sadržaji i atmosfera bit će ispod njihovih očekivanja. Gomila planeta u Jarcu otežat će život zaposlenih Rakova. Nadređeni bi ih mogao prisiliti da rade prekovremeno ili im zabraniti spajanje praznika s vikendom.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Lavove će uhvatiti potreba za razmišljanjem i analizom pa će u društvu biti odsutni duhom i šutljiviji nego inače. Njihova voljena osoba bit će zabrinuta, ali im možda neće ništa reći. Nespretnost i manjak koncentracije povećat će rizik od modrica, istegnuća, opekotine i sličnog.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2

Kate Beckinsale je horoskopski Lav, rođena je 26. srpnja 1973.

Izvor: Profimedia / Autor: Ace Pictures / Zuma Press / Profimedia

Zbog nabujalih strasti Djevice će poželjet sve ostalo gurnuti na dno ladice. Vjerojatan je prvi izlazak s dopadljivom osobom koju su nedavno upoznali. Blizu je ostvarenja i odluka o zajedničkom novogodišnjem tulumu. S druge strane, vezane Djevice ponovno će se zaljubiti u stalnog partnera.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Vage bi trebale ispraviti pogreške koje su počinile na štetu voljene osobe. Izgledno je da su je iživcirali pogrešnom odlukom ili oklijevanjem. Ukažite joj pažnju i napravite uslugu, ali ne budite nametljivi. Imat će premalo vremena za sve obaveze.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Škorpioni će biti intenzivno pohotni, no netko će zadovoljiti i njihove poslovično iznimne prohtjeve. Dobro će se zabavljati, čak i previše. Osjećat će da ih sretna zvijezda štiti i na polju privređivanja i trošenja.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Iako je Strijelce dugo iscrpljivala neizvjesnost oko lokacije i aranžmana, vrlo će se dobro provesti na Staru godinu neovisno o ljubavnom statusu. Ako su u vezi, ništa se neće poremetiti, a ako su solo, izgledna je promjena. Ako su s nekim u dužničkom odnosu, onaj koji je dužan javit će se vjerovniku radi reguliranja obaveze.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
  • +3

Taylor Swift je horoskopski Strijelac, a rođena je 13. prosinca 1989.

Izvor: Profimedia / Autor: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Jarcima brojni planeti trenutno dižu energiju i uvećavaju značaj u društvu. Njihov partner ili simpatija očekuju da vode igru, no oni su u ljubavi puno suzdržaniji nego u profesiji. Osjećat će se dobro čak i radeći, ali ipak bilo bi bolje da se više posvete rekreaciji i druženju.

Što zvijezde donose Jarcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Slobodni Vodenjaci imat će hipnotički učinak na nekoga, a privlačnost će biti obostrana. To ne može izaći na loše, bar u prvi mah. Zbog dugih redova, crvenog svjetla ili sumnje u neugašen plin gubit ćete dosta živaca. U osjetljivoj su fazi pa će Vvirusi će lakše nalaziti put do njihovih organa.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ribe more sumnje u iskrenost voljene osobe. Čini im se da im se nešto prešućuje, no vjerojatno se radi samo o tome da nema vremena ili strpljenja za razgovor. Dani će Ribama promicati u užurbanom djelovanju. Veliko okupljanje planeta u Jarcu pozitivno je po njihovo zdravlje i vanjštinu.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
  • +3

Olivia WildeOlivia Wilde rođena je u znaku Riba 10. ožujka 1984.

Izvor: Profimedia / Autor: Robin Platzer/Twin Images / ddp USA / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!